Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Informaţii şocante ale unui cercetător: Marele Sfinx din Egipt a fost ridicat în jurul anului 800.000 î.Hr., ceea ce înseamnă că el a fost construit ori de o civilizaţie necunoscută, ori de extratereştri!

  •  
  •  
  •  
  •  

Marele Sfinx 2Un nou studiu (dar care nu este recunoscut oficial) arată că Sfinxul (misteriosul monument al Egiptului) este posibil să fi fost construit undeva în jurul anului 800.000 î.Hr.! Dar atunci nu exista nicio civilizaţie omenească pe Terra (conform cercetătorilor), aşa că Sfinxul poate fi atribuit fie unei civilizaţii anterioare necunoscute, fie unei civilizaţii extraterestre.

De asemenea, noile descoperiri arată că faraonul Akhenaton şi soţia sa, Nefertiti, nu au trăit în jurul anului 1370 î.Hr. (aşa cum cred istoricii), ci undeva în jurul anului 12.000 î.Hr.

O cultură pierdută, civilizația antediluviană, a fost povestită de filozoful grec Platon și de faimosul medium Edgar Cayce; această civilizaţie poseda o tehnologie avansată, putând călători prin aer şi spaţiu și având abilități mentale și spirituale puternice. După ce continentul lor a fost distrus într-un cataclism masiv (Atlantida), înțelepciunea lor a fost transferată în Egiptul Antic, în marile piramide şi în Sfinx, inclusiv în „Amfiteatrul Înregistrărilor Eterne”, aflat sub Sfinx.

În videoclipul pe care îl puteţi vedea mai jos, Dr. Carmen Boulter explică faptul cum preoţimea coruptă din Egipt a încercat să elimine familia faraonului Akhenaten (inclusiv fiul acestuia, Tutankhamon), dar că regina Nefertiti a fugit într-o altă țară și a scăpat. Dr. Carmen Boulter arată că Akhenaton și Nefertiti erau ființe supranaturale, care doreau să ofere omenirii o nouă filozofie mistică a păcii și spiritualităţii. Dar, o ultimă datare cu carbon a locului lui Nefertiti, arată că acesta ar data în jurul anului 12.000 î.Hr., punând astfel la îndoială cronologia noastră actuală a Egiptului antic.

Dr. Boulter ne soune că există un interes ascuns în legătură cu păstrarea secretului privind cultura egipteană antică, arătând că forţele oculte ce vor să protejeze acest secret lucrează încă din cele mai vechi timpuri. Aceste grupuri oculte vor să păstreze umanitatea într-o stare de subconştienţă, refuzându-ne adevărul.

Dr. Boulter ne prezintă noul ei documentar, format din cinci părţi, şi intitulat „Codul Piramidei”, care explorează înțelepciunea ezoterică pe care egiptenii o foloseau pentru a construi monumentele incredibile de la Giza. Cercetătoarea demonstrează că în spatele civilizaţiei egiptene se află vechea civilizaţie a Atlantidei, cea care a stat şi la baza civilizaţiilor sumeriene, mayaşe şi incaşe. Iar, o afirmaţie cu adevărat-bombă pe care Dr. Boulter ni-l dezvăluie îl reprezintă faptul că Sfinxul e posibil să fi fost construit în jurul anului 800.000 î.Hr.

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu