Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Iată şocanta poză a lui Hitler din 1982, împreună cu iubita sa de culoare! Dictatorul german a murit 2 ani mai târziu, la vârsta de 95 de ani, într-un orăşel din Brazilia!


Hitler BraziliaFotografia pe care o vedeţi în stânga acestui articol ar demonstra faptul că Adolf Hitler nu a murit în buncărul său, ci a scăpat în Brazilia, unde a trăit până la vârsta de 95 de ani, susţine o autoare „vânătoare de nazişti”, Simoni Renee Guerreiro Dias, citat de The Express.co.uk.

Dictatorul ar fi fugit prin Paraguay în Argentina, înainte de a ajunge într-un oraș mic din Mato Grosso, Brazilia, în conformitate cu o nouă carte șocantă denumită „Hitler în Brazilia: viaţa şi moartea sa”, scrisă de Simoni Dias. Hitler şi-a luat numele de „Adolf Leipzig”, şi ar fi stat în localitatea braziliană de 12.000 de locuitori Nossa Senhora do Livramento. Aici, el ar fi fost cunoscut de localnici ca „bătrânul german”.

Poza de la începutul articolului ar fi fost făcută în 1982, cu 2 ani înainte de moartea lui Hitler din 1984, şi l-ar prezenta pe Hitler, în vârstă de 93 de ani, impreună cu prietena sa de culoare neagră, Cutinga. Aceasta ar fi fost o acoperire perfectă pentru fostul dictator, care, se ştie că era obsedat de rasa ariană albă.

Simoni, o evreică braziliană, a refuzat să accepte că Fuhrer-ul s-ar fi împușcat în buncărul său din Berlin pe 30 aprilie 1945. Ea cere acum ca rămășițele lui Leipzig să fie exhumate, iar ADN-ul acestuia să fie comparate cu ADN-ul rudelor lui Hitler. Autoarea a declarat următoarele în faţa jurnaliștilor locali: „Când am aflat prima dată această informaţie am râs, crezând că totul nu este decât o glumă. Astăzi sunt convinsă că totul este adevărat și că Adolf Hitler n-a ajuns aici din întâmplare.”

Simoni şi-a petrecut doi ani în orășelul din apropierea graniței cu Bolivia, care a fost fondat în timpul goanei după aur din secolul al 18-lea, pentru a investiga teoria ei. Ea spune că Hitler şi-a ales numele de Leipzig, pentru că acesta a fost locul de naştere al compozitorului preferat al lui Hitler, Bach. Suspiciunile ei despre Adolf Leipzig au apărut atunci când a „photoshopat” o mustață pe o fotografie granulată a lui Adolf Leipzig și a comparat-o cu fotografiile liderului nazist.

P.S. Despre fuga lui Hitler din Berlin şi ajungerea sa în America de Sud, am scris o mulţime de articole, din care vă recomand două: S-a găsit o bază secretă nazistă în mijlocul junglei argentiene! Poate că acolo a trăit şi Hitler până în anii 60 şi nu s-a sinucis în 1945, aşa cum am fost minţiţi de istorici! şi Expert nazist: “Am dovada că Hitler a murit în anii 1960 în Argentina”. Eu sunt doar uluit cum de mai există atâţia istorici care încă mai cred în basmul că Hitler s-ar fi sinucis în buncăr în 1945. Asta în condiţiile în care cadavrul său a fost ars imediat de militarii sovietici, pentru a dispare orice urmă.

Hitler Brazilia 2


Lasă un comentariu