O ipoteză tulburătoare: OZN-urile şi „extratereştrii” pe care îi vedem nu sunt altceva decât urmaşii unei civilizaţii avansate a omenirii, care a fost distrusă în întregime pe Terra!


OZN pamanteniÎn 2013, scriam acest articol – Incredibila “bibliotecă de metal” din tunelurile subterane din Ecuador! Acolo se află ascuns secretul omenirii! – în care vorbeam despre celebrul scriitor Erich von Daniken (faimos pentru scrierile sale despre extratereştri) care a pretins că în 1973 a intrat într-un sistem gigantic de tuneluri subterane din Ecuador, în care s-ar fi aflat o bibliotecă alcătuită din cărţi de metal! Acolo ar fi fostă înregistrată adevărată istorie a omenirii. Dar care e această istorie?

În cartea sa, „Profeţi ai trecutului”, Daniken susţine că, cu aproximativ 50.000 ani în urmă, s-a înregistrat o înflorire a civilizaţiei pe Pământ, dar mai ales a tehnicii. Bine cunoscută era tehnica zborurilor spaţiale la fel cum astăzi sunt obişnuite zborurile între continente cu avioane de pasageri cu reacţie. După cum astăzi în jurul Pământului se află o mulţime de avioane în aer, în acele vremuri existau câteva navete, cu viteză superioară, pe trasee extrapământene.

Atunci, asupra Pământului s-a abătut o mare catastrofă: căderea unui uriaş meteorit sau venirea unui potop sau alte calamităţi naturale care au distrus omenirea. Toate cuceririle tehnicii au dispărut şi s-a rămas la un nivel foarte jos. Atunci, cu aproape 10.000 de ani în urmă, navele extraterestre, după zbor de mai mulţi ani, au ajuns din nou pe Pământ. Se poate spune, conform teoriei relativităţii a lui Einstein că scurgerea timpului ţine de viteză, că trecuseră de fapt câţiva ani de călătorie pentru cosmonauţi, dar zeci de mii de ani pentru pământeni. Astronauţii au fost întâmpinaţi de o omenire primitivă şi neprimitoare, căreia nu îi puteau împărtăşi cunoştinţele lor avansate.

De atunci, astronauţii pământenii, cu tehnologia lor avansată, au format o mini-civilizaţie avansată separată care trăieşte în sistemul nostru solar, dar care nu au dorit sau nu au putut un contact cu civilizaţia noastră înapoiată. Aşadar, ceea ce credem noi azi că sunt „OZN-uri ale extratereştrilor” nu reprezintă altceva decât nave zburătoare avansate ale primilor pământeni…


Lasă un comentariu