S-a găsit o bază secretă nazistă în mijlocul junglei argentiene! Poate că acolo a trăit şi Hitler până în anii 60 şi nu s-a sinucis în 1945, aşa cum am fost minţiţi de istorici!


baza nazista in junglaArheologii cred că ruinele găsite într-o regiune îndepărtată de junglă argentiniană pot fi rămășițele unei ascunzători construite de naziști, în care să se adăpostească în cazul înfrângerii în timpul celui de-al doilea război mondial, scrie Times of Israel. Cercetătorii studiază rămăşiţele a trei clădiri situate în parcul Teyu Cuare din nordul Argentinei, în apropierea Paraguay-ului, relatează ziarul local „Clarin”.

Cercetătorii de la Universitatea din Buenos Aires au găsit cinci monede bătute în Germania între 1938 și 1941 și un fragment de farfurie de porțelan purtând inscripția „Made in Germany”.

„Se pare că, la jumătatea celui de-al doilea război mondial, naziștii au avut un proiect secret pentru construcţia de adăposturi pentru şefi în care să se ascundă în caz de înfrângere – locuri inaccesibile în mijlocul deşertului, munţilor, pe stânci sau în mijlocul junglei, ca în cazul acestui loc”, a declarat liderul echipei de arheologi, Daniel Schavelzon.

În 1960, Adolf Eichmann un organizator-cheie al Holocaustului, a fost capturat în Buenos Aires de către o echipă israeliană de comando și dus pentru judecată în Israel, unde a fost executat. Printre alţi naziști de rang înalt care au căutat refugiu în Argentina au fost Joseph Mengele, Walter Kutschmann, Josef Schwammberger, Eduard Roschmann și Wilfred von Oven.

P.S. Inclusiv liderul naziştilor, Hitler, a fugit în Argentina la finalul războiului, acolo unde a trăit mult timp şi bine, aşa cum am arătat într-un articol din 2011 – Expert nazist: “Am dovada că Hitler a murit în anii 1960 în Argentina”. Se pare că Hitler şi soţia sa, Eva Braun, au trăit o viaţă liniştită în Argentina, unde au avut chiar şi copii (nu s-ar fi sinucis în 1945, cum am fost minţiţi de istorici). Dictatorul şi-a ras capul şi mustaţa şi nu mai era aşa de uşor de recunoscut. A trăit departe de aglomeraţiile urbane, deşi a avut şi câteva întruniri în Buenos Aires. A murit în anii ’60 în Argentina. Până la moartea sa (1953), Stalin întotdeauna a crezut că Hitler a scăpat. Există cel puţin 3 scrisuri de mână ale lui Stalin, în care acesta spune că Hitler a scăpat. În arhivele ruseşti, găsim multe documente ce arată că Hitler a fugit.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO