O pacientă aflată într-un ospiciu a reuşit, înainte de a muri, să fotografieze un înger! Dovada că îngerii există şi apar înaintea morţii!? E posibil…


fotografia unui ingerTrăim într-o lume plină de mistere, în care „paranormalul” se întâmplă zilnic lângă noi, dar noi nu avem ochi să-l vedem. Poate e chiar normal, dar noi îl numim ironic „paranormal”, şi asta pentru că nu suntem dispuşi să renunţăm la atâtea prejudecăţi care se află în minţile noastre.

Pe acest site am prezentat diverse fotografii „paranormale” care arată clar că îngerii, fantomele, zânele şi alte fiinţe de genul acesta chiar există, însă noi ne grăbim să le catalogăm ca „închipuiri”, „năluci”, „pareidolii” etc. Aşa cum spuneam într-un articol din ianuarie 2014 (Zânele, spiriduşii şi alte fiinţe magice există, însă acestea se află situate pe altă lungime de undă decât noi oamenii! Am putea să le vedem, dar suntem prea orbi!), mă întrebam dacă nu cumva există şi alte forme de viaţă despre care nu bănuim nimic, din simplul motiv că se află pe altă lungime de undă decât noi.

Pe site-ul de fotografii pinterest.coma apărut o fotografie „paranormală”, în care se poate vedea un înger, aflat lângă o persoană care urma să moară. Povestea ei este următoarea (aşa cum putem citi din descriere):

„O asistentă medicală dintr-un ospiciu mi-a oferit această fotografie. Cum unul dintre pacienţii ei era în apropierea morţii, pacienta i-a spus asistentei vede ceva într-o zonă mai întunecată a încăperii. Pacientei i s-a dat un aparat mic de fotografiat, pentru a încerca să capteze ceea ce ar fi văzut. După ce fotografia a fost developată, iată ce imagine a apărut. Ceea ce vedeţi este o fotografie făcută de mine asupra acelei poze. Ar putea spune multe lucruri această fotografie, dar eu cred reprezintă într-adevăr o fotografie a unui înger”. (Denise Linn)

P.S. Şi eu cred că e vorba de un înger, dacă fotografia şi povestea e autentică.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO