Extratereştrii iau formă de nori

122

extraterestri in noriIncredibile imagini cu OZN-uri, surprinse de curând în Indonezia, au reaprins ideile potrivit cărora există viaţă extraterestră. Imaginile în care apar mai multe discuri luminoase ce seamănă cu nave spaţiale extraterestre au început să circule pe Internet.

Aşadar, după ce anul trecut au creat panica în Rusia, România şi Statele Unite, acum “norii OZN” au apărut şi deasupra Indoneziei, scrie Daily Telegraph. Multe persoane spun că nu este vorba de extratereştri şi OZN-uri şi afirma că aceste lumini care sunt văzute pe cer sunt din cauza experimentelor militare secrete sau sunt consecinţe naturale ale schimbărilor climatice.

În filmul “Independence Day”, în spatele norilor rotunzi şi ciudaţi se ascundeau nave spaţiale extraterestre. Autorii filmului au spus că pelicula se bazează pe rapoartele primite de la numeroşi martori ai unor astfel de evenimente.

În schimb, expertul în fenomene meteo, Karsten Brandt, susţine că fenomenele filmate în Rusia, România, SUA şi Indonezia nu reprezintă altceva decât nişte manifestări naturale mai puţin obişnuite.

Recent, în Indonezia a fost fotografiat un nor negru imens care era poziţionat în faţa soarelui. În fotografiile făcute în Moscova apăreau doi nori, unul deasupra celuilalt, iar norul care era situat deasupra era foarte luminat. Şi în România au fost făcute fotografii în care se spunea că apar extratereştrii. În imagini apărea un nor iar în mijlocul lui era un vârtej.

Astrofizianul Malcolm Fridlund, specialit ESA (European Space Agency) nu neagă posibilitatea unor vizite extraterestre, dar recomanda prudenţă în afirmaţii. “Undele radio pe care noi le transmitem în spaţiu sunt ca un spam intergalactic. Imaginaţi-vă cât de confuz trebuie să fie cel care primeşte toate aceste semnale. Nu mă culc îngrijorat că lorzii întunecaţi ai galaxiei vor veni să ne cucerească planeta dar, atunci când nu ştii absolut nimic despre ceea ce se afla dincolo de mica ta casă, e bine să fii precaut şi să încerci să cunoşti mai multe despre Univers”, a declarat Fridlund.

Sursa: www.ziare.com