
De pe canalul de YouTube „DiversityJ – Ohio Skywatching” observăm un videoclip interesant în care se pot vedea 2 flash-uri misterioase de lumină pe cerul nopţii, apărute în Constelaţia Orionului. Ele au fost observate de la 4:36 până la 5:23 dimineaţa, miercuri, 9 octombrie 2019, undeva din statul american Ohio. Videoclipul a fost compilat dintr-o serie de fotografii realizate cu ajutorul aparatului foto Canon 90D şi a lentilelor Canon 17-55mm f/2.8 şi Canon 70-200mm f/2.8.
Luminile misterioase apărute în Constelaţia Orionului ar putea proveni de la o navă spaţială extraterestră. Şi nu e prima dată când mai multe OZN-uri apar în apropierea Nebuloasei Orionului… Pe 3 februarie 2019, un observator pasionat al cerului, cu ajutorul unui telescop Skywhatcher 8, la care a fost atașat o cameră ZWO-AS1174MM-USB3, a capturat o formațiune de 4 OZN-uri în formă de trabuc, care se deplasează prin spațiul cosmic în apropiere de Nebuloasa Orionului (M42) – vedeţi articolul meu de atunci „4 nave extraterestre imense au fost surprinse de un telescop în Nebuloasa Orionului… se mişcau cu viteze enorme!„.
Această înregistrare este din nou dovada că multe dintre aceste nave spațiale interstelare străine sunt prezente în sectorul Orionului. Nebuloasa Orion (cunoscută și ca Messier 42, M42 sau NGC 1976) este o nebuloasă situată în Calea Lactee, situată la o distanță de aproximativ 1.344 ± 20 ani-lumină, fiind este cea mai apropiată regiune de noi în care s-au format stele masive.
Videoclipul YouTube îl puteţi urmări AICI.