4 nave extraterestre imense au fost surprinse de un telescop în Nebuloasa Orionului… se mişcau cu viteze enorme!


Pe 3 februarie 2019, un observator pasionat al cerului, cu ajutorul unui telescop Skywhatcher 8″, la care a fost atașat o cameră ZWO-AS1174MM-USB3, a capturat o formațiune de 4 OZN-uri în formă de trabuc, care se deplasează prin spațiul cosmic în apropiere de Nebuloasa Orionului (M42).

Înregistrarea arată Nebuloasa Orionului, atunci când dintr-o dată un OZN în formă de trabuc mare, de culoare albă, apare de nicăieri, fiind însoțit de alte două OZN-uri în formă de țigară, pe fiecare parte a navei spațiale principale. Celelalte două OZN-uri sunt mai puțin vizibile – poate că zboară la o distanță mai mare de OZN-ul principal de culoare albă.

Împreună, ele zboară în formație, atunci când apare un al patrulea OZN în formă de trabuc, care urmărește de la o anumită distanță cele trei nave extraterestre uriașe. Având în vedere distanța pe care o acoperă într-un timp foarte scurt, viteza lor trebuie să fi fost enormă.

Interesant e faptul că nu e prima oară când mai multe OZN-uri apar în apropierea Nebuloasei Orionului; această înregistrare este din nou dovada că multe dintre aceste nave spațiale interstelare străine sunt prezente în sectorul Orionului. Nebuloasa Orion (cunoscută și ca Messier 42, M42 sau NGC 1976) este o nebuloasă situată în Calea Lactee, situată la o distanță de aproximativ 1.344 ± 20 ani-lumină, fiind este cea mai apropiată regiune de noi în care s-au format stele masive.

Videoclipul YouTube îl puteţi urmări AICI.