Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Extratereştrii o acompaniază pe regina Angliei? Un obiect misterios a apărut la jubileul de platină al reginei Elisabeta a II-a…


Zilele trecute, britanicii şi toţi cetăţenii lumii din Commonwealth au sărbătorit cei 70 de ani ai Reginei Elisabeta a II-a pe tron, iar totul a fost transmis în direct la TV. Dar, unii cu „ochi de vultur” care au urmărit sărbătorirea jubileului la televizor, au observat ceva neobișnuit în tot evenimentul.

Apariţia paranormală a avut loc în momentul trecerii în zbor a mai multor avioane, exact când „săgețile roșii” au apărut la vedere, lăsând în urma lor o urmă de fum roșu, alb și albastru. Înregistrările TV arată un obiect alb (OZN), care apare mai întâi în dreapta avioanelor, mișcându-se cu viteză considerabilă prin fum spre stânga, într-o linie relativ dreaptă.

Obiectul nu prezintă caracteristici perceptibile și nu pare a fi un avion. De asemenea, se mișcă prea repede pentru a fi o dronă. Filmările au generat destul de mult interes online și i-au lăsat pe utilizatorii rețelelor de socializare să speculeze despre ce ar putea fi obiectul misterios.

Puteți viziona singur videoclipul de mai jos din postarea de pe Twitter.


Lasă un comentariu