Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pe un site rusesc popular, a fost publicată fotografia şocantă a unui presupus extraterestru, speriat şi rănit, ce ar fi ţinut captiv de Armata Americană! Voi judecaţi dacă poza e falsă sau nu!

  •  
  •  
  •  
  •  

extraterestru viu New Mexico 2Conform paginii de Facebook al lui „Paranormal Crucible” şi a unui videoclip însoţitor, un extraterestru viu ar fi fost capturat în New Mexico (SUA). Întâi, am făcut traducerea a ceea ce se spune în videoclip, şi apoi am să comentez şi eu puţin ştirea:

O imagine incredibilă a fost făcută publică şi prezintă o posibilă entitate biologică extraterestră. Imaginea incredibilă, care a apărut pe un website popular rusesc, ar prezenta imaginea unei creaturi extraterestre capturate, ce pare îngrozit şi a avea răni fizice, posibile odată cu prăbuşirea navei.

Conform relatărilor, mica creatură extraterestră ar fi fost capturată de la o farfurie zburătoare, care s-a prăbuşit sau a fost intenţionat prăbuşită în apropiere de Lincoln National Forest (Pădurea protejată Lincoln), în New Mexico. Mica entitate extraterestră, ce pare a fi speriată şi confuză, a fost fotografiată stând într-o încăpere, împreună cu un militar ce aparţine de Armata SUA. Totuşi, e posibil ca extraterestrul recuperat din rămăşiţele discului zburător a fost transportat în Baza militară Holloman, care nu este departe de locul presupus al prăbuşirii navei.

Dacă această imagine e una autentică, şi pare că este aşa, atunci aceasta este cea mai bună dovadă că vizitatorii extratereştri sunt implicaţi în planeta noastră. De asemenea, confirmă faptul că operaţiuni militare secrete, ce privesc recuperarea tehnologiei extraterestre şi a entităţilor biologice extraterestre, sunt ascunse publicului.

P.S. Nu ştiu care e acel faimos site rusesc pe care s-ar fi găsit această fotografie „şocantă”, însă, la prima vedere, mie mi se pare a fi cam făcătură poza. Şi, în plus, nu înţeleg o chestie: suntem în 2016, şi totuşi se mai fac fotografii alb-negru, mai ales în cazul unei entităţi biologice extraterestre…

extraterestru viu New Mexico

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu