Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pentru a scăpa de încălzirea globală, oamenii trebuie să se ducă pe Nibiru pentru a lua înapoi aurul furat de Anunnaki…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankAndy Lloyd este un autor care susţine ideea că Soarele nostru are o stea-companion (numită „Steaua întunecată” sau „Steaua morţii”), în jurul căreia orbitează mitica planetă Nibiru. Din acest punct de vedere, el se diferenţiază de Zecharia Sitchin care e adeptul ideii că Nibiru orbitează în jurul Soarelui nostru, cu o perioadă de rotaţie de 3.600 de ani. Site-ul domnului Lloyd este acesta: http://www.darkstar1.co.uk/.

Precum ştiţi, şi eu sunt adeptul ideii că Soarele nostru s-ar putea să aibă un companion, în jurul căruia s-ar putea să se rotească mai multe planete. În schimb, aşa cum m-am exprimat în aceste articole (https://www.lovendal.ro/wp52/sitchin-farsorul-mileniului-3-partea-1-cum-a-innebunit-lumea-cu-planeta-nibiru/ şi https://www.lovendal.ro/wp52/sitchin-farsorul-mileniului-3-partea-2-anunnaki-acei-zei-de-pe-nibiru/), eu nu cred în existenţa lui Nibiru, nici în a extratereştrilor Anunnaki. Dar, pe de altă parte, îmi place să prezint şi punctele de vedere contrare, pentru că adevărul se poate naşte numai din confruntarea de idei.

De aceea, în acest articol, voi vorbi despre punctul de vedere al domnului Lloyd cu privire la Anunnaki, aurul şi încălzirea globală de pe Pământ. Extrag ideile principale din articolul său:

* Unul dintre cele mai curioase lucruri din teoriile lui Zecharia Sitchin este acela privind căutarea aurului de către Anunnaki. Descinderea lor pe Pământ a fost cauzată de înrăutăţirea condiţiilor de viaţă din lumea lor, Nibiru. Ei au venit pe Pământ pentru un singur lucru: aur. Şi Anunnaki au venit pentru aur nu pentru valoarea sa intrinsecă, ci pentru că aveau nevoie de el pentru a fi „pompat” în atmosfera lui Nibiru.

* Pământul se confruntă în perioada aceasta cu problema încăzirii globale, iar specialiştii caută mai multe metode pentru a preveni efectele negative ale aceste încălziri. S-au propus mai multe soluţii tehnice, printre care: lansarea în spaţiul cosmic a unor oglinzi spaţiale pentru redirecţionarea luminii Soarelui sau introducerea în atmosfera Pământului a unor materiale reflective. Dar dacă, acum câteva sute de mii de ani, Anunnaki s-a confruntat cu aceeaşi problemă a încălzirii globale (cu care se confruntă omenirea azi) şi au găsit drept soluţie tehnică „pomparea” de material aurifer în atmosfera lui Nibiru?

* Există o legătură între schimbarea orbitei „Stelei întunecate” faţă de Soarele nostru şi schimbările climatice de pe Pământ. Astfel, în urmă cu 4 milioane de ani în urmă, o epocă de gheaţă a început pe Pământ; înainte acestei date, timp de 40 de milioane de ani, Pământul nu avea deloc gheaţă: nu exista Polul Nord sau Polul Sud. Ştiinţa nu poate explica de ce în câteva milioane de ani Pământul are gheaţă, iar timp de zeci de milioane de ani, nu a existat deloc gheaţă. Această schimbare masivă a climatului pe Pământ a fost facilitată de schimbarea orbitei companionului Soarelui nostru.

* Anunnaki trăiesc într-o lume care orbitează în jurul Stelei Întunecate. Atmosfera planetei lor a fost supusă încălzirii globale în ultimii 4 milioane de ani, în timp ce lumea noastră s-a răcit. De aceea, ei au introdus aur în atmosfera lor: pentru a reflecta o parte din lumina Stelei Întunecate. De aceea, ei au venit aici, o planetă care, de fapt, este foarte toxică pentru ei. Acum, ei au plecat, poate că pentru că lumea lor se află în siguranţă, în timp ce a noastră se apropie de abis.

* Poate că de aceea, noi ar trebui să ne ducem pe Nibiru să ne luăm înapoi aurul furat de Anunnaki, pentru a preveni supraîncălzirea planetei noastre. Şi asta pentru că aurul rămas pe Pământ s-ar putea să nu ne ajungă…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu