Site de secrete, stiinta si metafizica

Extratereştrii au supravegheat alegerea lui Francisc I? Un OZN bizar a fost văzut la Vatican în seara alegerii noului papă

14 23

În 15 februarie 2013 (deci acum o lună) publicam un articol (https://www.lovendal.ro/wp52/pe-2-pietre-vechi-din-indonezia-s-a-gasit-o-harta-stelara-extraterestra-si-au-lasat-alienii-o-carte-de-vizita-pe-pamant/) care are la bază un videoclip realizat de un grup care se ocupă cu dezvăluirea extratereştrilor (Alien Disclosure Group – Grupul de dezvăluire a extretereştrilor). Acest articol se bazează (la fel) un videoclip realizat de acelaşi grup. Unul din membrii au observat ceva ciudat pe cerul Vaticanului, în momentul în care se anunţa noul papă ales al Bisericii Catolice, Francisc I.

Să vedem comentariul de la acest videoclip: “Un posibil OZN staţionar a fost observat deasupra Bazilicii Sf.Petru, Vatican. A fost înregistrat de către BBC care transmitea în direct anunţul alegerii noului papă, cardinalul Bergoglio din Argentina. Nu este nici Luna şi niciun elicopter. Este un obiect neidentificat. Orice sugestie este binevenită.”

Voi ce credeţi că este? Dacă o fi un OZN, e ciudat că el apăru chiar în momentul anunţării alegerii papei. Extratereştrii au supravegheat alegerea lui Francisc I?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie