Deasupra unui oraş dintr-o zonă de conflict din Crimeea a apărut chipul lui Iisus Hristos! Guvernul ocult al SUA păcăleşte oamenii cu imagini holografice!


chipul lui Iisus Hristos pe cer UcrainaSite-ul UFO Sightings Daily ne anunţă că în oraşul Simferopol din Crimeea (ce aparţine acum Rusiei sau Ucrainei… habar n-am!) ar fi apărut chipul lui Iisus Hristos pe cer, înfiorându-i pe locuitorii oraşului. Să fie un semn al păcii? Un semn din paradis? „Chipul” ce seamănă cu Iisus Hristos este format dintr-o aşezare bizară a norilor pe cer. Desigur, n-ar fi exclus să fie o pareidolie, dar e ciudat că el apare tocmai într-o zonă confruntată cu acţiuni violente în ultimele luni. Persoanele religioase o să spună că Iisus doreşte să le transmită locuitorilor din zonă un mesaj de pace şi de renunţare la conflictele armate.

Eu nu cred nici una, nici alta dintre aceste alternative (pareidolie sau apariţie religioasă). Cred că este iarăşi o nouă mascaradă a proiectului „Blue Beam” regizat de forţele oculte din guvernul american, pentru a înşela omenirea. Cu ajutorul sateliţilor, se încearcă a se proiecta imagini holografice pe cer, pentru ca oamenii să creadă că anumite forţe demonice, angelice sau extraterestre ne vizitează Pământul.

Pentru cei care încă nu cunosc, proiectul Blue Beam a fost dezvăluit pentru prima oară în anul 1994 de către ziaristul Serge Monast, în cartea sa „Project Blue Beam (NASA)”. Dovadă că ziaristul a avut dreptate e faptul că el şi încă un coleg al său au fost asasinaţi în 1996 de forţe necunoscute, după publicarea acestei cărţi. De asemenea, fiica ziaristului a fost răpită, probabil din acelaşi motiv. Conform informaţiilor lui Monast, proiectul Blue Beam de proiectare de imagini holografice pe cer, ar fi trebuit să fie implementat în 1983, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. A mai fost amânat de două ori, în 1995 şi 1996, dar până la urmă, se pare că acesta ar fi fost implementat în apropierea anului 2000.

Unii zic că proba supremă a succesului acestui proiect a fost 11 septembrie 2001, în New York, odată cu proiectarea unei holograme a celui de-al doilea avion care s-ar fi lovit într-unul din turnurile din World Trade Center (citiţi mai multe în acest articol: Dovada că un avion care a lovit World Trade Center pe 9/11 n-a fost decât o rachetă deghizată holografic. Bine aţi venit în “Matrix”!)


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock