Dovada că un avion care a lovit World Trade Center pe 9/11 n-a fost decât o rachetă deghizată holografic. Bine aţi venit în „Matrix”!

20.261 vizualizari

Precum se ştie, astăzi, 11 septembrie, se împlinesc mai mulți ani de la evenimentele tragice din New York din 11/09/2001, cunoscute sub numele de „9/11”. Aşa cum spuneam în articolul de pe 10 septembrie 2009 (https://www.lovendal.ro/wp52/marea-conspiratie-a-atacurilor-teroriste-de-la-11-septembrie-2001-partea-1-911-a-fost-o-lovitura-de-stat/), 9/11 n-a fost altceva decât un terorism de stat, condus din umbră de anumite forţe din structurile de stat americane (în mod evident că nu tot guvernul SUA a participat la acest act de terorism). Bineînţeles că vina pe întregul atentat a căzut pe săracul Osama bin Laden.

Acum, întorcându-ne la intrarea celor două avioane în complexul World Trade Center din New York, în dimineaţa zilei de 11 septembrie 2001… mulţi experţi neagă că explozia celui de-al doilea avion ar fi putut demola în câteva secunde o clădire înaltă de 100 de etaje, cauza pentru care World Trade Center s-a prăbuşit fiind de fapt o explozie controlată, ca urmare a explozibililor instalaţi în clădire. Unii merg chiar mai departe şi cred că cel de-al doilea avion (care ar fi dat „lovitura de graţie” lui World Trade Center) n-a fost altceva decât o hologramă realizată de către un satelit militar, iar explozia a fost cauzată de o rachetă deghizată holografic!

E posibil aşa ceva? Da, o parte din sateliţii militari şi de spionaj pot proiecta imagini, sunete şi senzaţii holografice, de parcă acestea ar fi reale. Tehnologia a ajuns atât de avansată, încât aceşti sateliţi se pot deghiza şi emite imagini false, apărând pentru noi asemenea unei păsări, de exemplu.

Am găsit pe YouTube, o filmare realizată de un utilizator pe nume Enakidu, în care putem vedea pe cer un avion, care, la un moment dat, pur şi simplu dispare, nu înainte de a-şi schimba puţin forma. Iar dacă se priveşte cu atenţie videoclipul, cadru cu cadru, se observă cum imediat după dispariţie, rămâne un rest al formei holografice. Aşadar, bine aţi venit în Matrix! În lume vom vedea din ce în ce mai multe imagini holografice asemănătoare.

Acum, revenind posibilitatea ca cel de-al doilea avion care ar fi intrat în World Trade Center să fi fost şi el o hologramă… priviţi cu atenţie videoclipul de mai jos, filmarea fiind făcută de un amator în dimineaţa zilei când a avut loc tragicul eveniment din New York. Uitaţi-vă cum aripa stângă dispare pur şi simplu înainte ca avionul să intre în World Trade Center. Oamenii de ştiinţă care sunt experţi în proiecţii holografice şi care au văzut această înregistrare, au spus că nu e posibil ca acela să fie un avion real, ci o proiecţie holografică, dispariţia misterioasă a aripei stângi a presupusului avion fiind cauzată de fumul gros care se afla în calea proiectorului holografic al satelitului şi care provenea de la prima clădire WTC. Nimeni nu poate explica ce s-a întâmplat cu aripa stângă (a intrat într-o gaură neagră sau ce?), în timp ce aripa dreaptă rămâne vizibilă până când pătrunde în World Trade Center.

De asemenea, se mai observă că există o explozie la stânga presupusului fuzelaj, care apare acolo unde ar fi trebuit să se afle aripa stânga a avionului…dar nu există nicio aripă stângă, întrucât nu a existat de fapt niciun avion…totul n-a fost decât o rachetă militară care a fost deghizată în avion cu ajutorul tehnologiei holografice.