Un nor sub forma Fecioarei Maria apare deasupra Muntelui Athos din Grecia, muntele sfânt al ortodoxiei

  •  
  •  
  •  
  •  

În lume s-au tot reportat cazuri de figuri religioase care apar pe cer. De exemplu, în ianuarie 2015 scriam acest articol (Iisus Hristos ar fi apărut într-un nor de fum al unui incendiu puternic din California! Dumnezeu ne vorbeşte!?), în care figura lui Iisus Hristos a fost observată într-un nor de fum, în timpul unui incendiu din California.

Un chip al lui Iisus a apărut sub formă de nori deasupra unui oraş din Ucraina, în august 2014 (Deasupra unui oraş dintr-o zonă de conflict din Crimeea a apărut chipul lui Iisus Hristos! Guvernul ocult al SUA păcăleşte oamenii cu imagini holografice!). Spuneam atunci că această pareidolie pare a fi o manifestare a proiectului „Blue Beam”, un proiect regizat de forţele oculte din guvernul american, pentru a înşela omenirea. Cu ajutorul sateliţilor, se încearcă a se proiecta imagini holografice pe cer, pentru ca oamenii să creadă că anumite forţe demonice, angelice sau extraterestre ne vizitează Pământul.

De data aceasta, un cititor de pe Facebook mi-a atras atenţia de o poză foarte interesantă, postată pe un forum de limba rusă (logoslovo.ru). Nu cunosc această limbă, aşa că m-am folosit de Google Translate, şi am aflat că la această poză sunt spuse următoarele cuvinte: Imaginea Fecioarei de pe Muntele Athos!

Într-adevăr, în fotografie se observă imaginea unui nor strălucitor, care are forma Fecioarei Maria (aşa cum este ea reprezentată în iconografia creştină). Poate fi pareidolie, dar, dacă ea se întâmplă în Muntele Athos, leagănul civilizaţiei creştin-ortodoxe, atunci acest lucru nu mai poate constitui o coincidenţă.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page