În Afghanistan, soldaţii americani filmează în secret scheletul descoperit al unui extraterestru, dar şi două „OZN-uri” ciudate care însoţesc un elicopter militar! O fi chiar o farsă!?


elicopter insotit de OZN-uri extraterestriV-aţi întrebat de ce americanii nu se mai dau plecaţi din Afghanistan? Doar pentru a lupta împotriva talibanilor sau pentru a pune mâna pe fantasticele artefacte care se găsesc în această ţară? În 12 august 2011, într-un articol devenit de-acum celebru (Americanii au descoperit în Afghanistan celebrul Vimana – străvechi obiect zburător – înconjurat de un “puţ al timpului”) am fost primul din România care a scris despre faptul că militarii americani ar fi descoperit într-o peşteră din Afghanistan celebrul Vimana, un obiect zburător străvechi care ar fi fost folosit de antici, dar despre care istoria noastră oficială a păstrat tăcerea. Că o fi adevărată povestea… habar n-am. Dar eu ştiu un singur lucru: fum fără foc nu iese niciodată.

Anul trecut, pe YouTube a apărut un videoclip despre o filmare secretă al militarilor americani. În ea se spune că soldaţii s-au dus după scheletul unui extraterestru care ar fi fost descoperit în Afghanistan. Militarii au ajuns acolo, au luat scheletul pentru a-l duce într-o destinaţie necunoscută, dar, după ce elicopterul militar a plecat, se observă pe filmuleţ că acesta ar fi fost urmărit de două obiecte zburătoare necunoscute!

Aşadar, acesta ar fi fost presupusul schelet necunoscut al extraterestrului:

extraterestru in Afghanistan

Apoi, putem vedea cum elicopterul militar în care se află scheletul extraterestrului este însoţit (urmărit) de două obiecte zburătoare necunoscute:

elicopter insotit de OZN-uri

Mie acelea obiecte zburătoare necunoscute nu-mi par a fi nave spaţiale extraterestre ci mai degrabă seamănă cu celebrele avioane Aurora (avioane negre, realizate cu tehnologii avansate, construite în anii 80 de guvernul american, deşi americanii neagă că ar fi realizat vreodată aşa ceva). Aceste avioane cu forme ciudate (de parcă ar fi OZN-uri) se pare că au mai fost văzute şi în conflictul din Siria (vezi articolul meu din 2013 – OZN-urile negre şi ciudate de deasupra Siriei sunt avioane americane avansate, nefolosite niciodată până în prezent, asemănătoare legendarelor aeronave negre “Aurora”).

Sunt conştient că întreg videoclipul ar putea fi o farsă ordinară, dar totuşi alte informaţii arată că în Afghanistan se petrec şi lucruri tare ciudate, dincolo de normalitate…

 


Lasă un comentariu