Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Japonezii au făcut experimente mortale cu chinezii şi ruşii! Au aruncat bombe cu ciumă peste oraşele chinezeşti! Malefica Unitate 731…


unitatea 731Toată lumea vorbeşte de crimele naziştilor şi ale staliniştilor, dar puţini vorbesc despre atrocităţile japonezilor înainte de 1945. Înaintea şi în timpul celui de-al doilea război mondial (între 1932 şi 1945), armata japoneză a făcut diferite experimente pe deţinuţii de război chinezi şi ruşi. Japonezii aveau o unitate specială (Unitatea 731), ce făcea diverse cercetări în războiul biochimic. Această unitate a staţionat şi în partea ocupată din nordul Chinei, unde se află oraşul Harbin. Aici, dar şi în alte oraşe, au fost construite „fabricile morţii”, în care oamenii de ştiinţă japonezi făceau experimente pe animale şi oameni. Nu exista nicio urmă de moralitate! Întreaga regiune a Manciuriei devenise un uriaş laborator!

În cartea sa, „Fabricile morţii”, apărută în 1994, istoricul american Sheldon Harris descrie în ce împrejurări au fost construite aceste lagăre de către prizonierii de război. Aceste laboratoare de cercetare erau înconjurate de ziduri înalte cu sârmă electrificată. În cadrul experimentelor, prizonierilor li se administra un ser care conţinea o bacterie cu germeni de ciumă. Altor prizonieri li se luau sânge în mod constant, până când mureau din cauza slăbiciunii, sau li se aplicau diferite gaze şi şocuri electrice. Profesorul Sheldon a declarat că Unitatea 731 a aruncat asupra oraşelor chinezeşti bombe cu ciumă, construite în aceste fabrici ale morţii, omorând mai mult de 200.000 de chinezi!

Dar acum urmează alte informaţii şocante. După capitularea Japoniei în 1945, ţara s-a aflat sub ocupaţie americană. Oamenii de ştiinţă japonezi vinovaţi de aceste experimente oribile nu au fost condamnaţi, ci au fost duşi în secret în Statele Unite, pentru a-şi folosi cunoştinţele pentru americani. Documentele aflate în arhiva din Washington atestă aceste evenimente. Astfel, de exemplu, într-o scrisoare din 1947 adresată şefului corpului chimic al armatei americane, generalul Alden Waitt, se spun următoarele:

„Au fost adunate date de la oamenii de ştiinţă japonezi. Informaţiile exacte despre predispoziţia oamenilor la această boală au fost adunate prin administrarea anumitor bacterii. Astfel de informaţii nu au fost obţinute în propriile noastre laboratoare, datorită scrupulelor existente relativ la experienţele pe oameni.”

Câtă ipocrizie la americani!


Lasă un comentariu