Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Încă un aşa-zis „călător în timp” ar fi fost surprins într-o fotografie veche din 1943 din Islanda?


„Nebunia” tuturor celor care caută anomalii în fotografii vechi continuă. În definitiv, în aceste fotografii vechi am putea chiar identifica eventuali călători în timp, deşi pare un concept prea SF la ora actuală, dar nu imposibil.

Astfel, într-o fotografie din anii ’40, un bărbat într-un costum maro poate fi văzut uitându-se la un obiect ce-l ţine în mână, şi care arată… ca un „smartphone”. Citiţi mai multe în acest articol: Descoperire incredibilă într-o fotografie din anii ’40: un tip îşi verifică smartphone-ul în acele vremuri!? Sau există o explicaţie mai normală…

Sau, într-o altă fotografie, pare că vedem că în spatele vedetei Marilyn Monroe apare o femeie necunoscută, ce ţine un fel de „smartphone cu o cameră foto”, făcându-i o fotografie vedetei! Şi asta înainte de 1962, anul morţii actriţei, ţinând cont de faptul că telefoanele cu cameră au fost inventate undeva prin anii 2000 (Ce ţine în mână femeia din spatele vedetei Marilyn Monroe? Un smartphone cu cameră foto, în anii ’50-’60!??).

Acum însă, avem un alt caz de posibil „călător în timp”, găsit într-o fotografie veche, făcută în 1943 în capitala Islandei, Reykjavik. În imagine, apar mai mulţi localnici și ofițeri care se plimbă de-a lungul unui bulevard. Însă, în fotografie se observă un bărbat ciudat, care privește la cameră cu mâna în partea laterală a feței, ca și când ar fi vorbit la un telefon mobil.

Fotografia a fost publicată pe o pagină de Facebook, iar cel care a publicat-o a scris următoarele: „Armata americană admiră splendoarea islandeză, după cum puteți vedea. Un lucru care atrage atenția asupra acestei imagini frumoase este că în fața ferestrei, în colțul din mijlocul imaginii, un bărbat se sprijină și se discută pe un telefon mobil. Nu știu ce să zic, nu cred că vorbește doar la telefon… Este într-o postură, stând singur, purtând o frizură și o eșarfă diferite de celelalte și acționând așa cum am face-o astăzi”.


Lasă un comentariu