O fotografie şocantă demonstrează prezenţa unui reptilian în interiorul celei mai mari peşteri din lume! Ce creaturi „demonice” se ascund în această peşteră gigantică?


reptilianul din pesteraPeştera Son Doong este cea mai mare peşteră din lume şi este localizată în apropierea graniţei dintre Laos şi Vietnam. Peştera este imensă: este lată de mai bine de 200 de metri, are 150 de metri înălţime şi cel puţin 6,5 km lungime. Despre ea am scris un articol în 2011 – Cea mai uriaşă peşteră din lume se află în Vietnam şi în ea poate încape şi un zgârie-nori! Peştera din Munţii Annmite conţine o vegetaţie proprie: are un râu şi o junglă în interior, şi chiar şi nori subţiri. Ea face parte dintr-o reţea de circa 150 de peşteri care se află în centrul Vietnamului, în apropierea graniţei cu Laos-ul.

Ea a fost descoperită de un localnic în 1992, dar a fost deschisă publicului în 2013; de atunci, mai mulţi vizitatori şi exploratori au raportat autorităţilor locale nişte apariţii misterioase în peşteră. Vizitatorii pretind că au fost martorii unor creaturi reptiliene care apar din adâncul peşterii; odată un turist a fost dat dispărut în interiorul peşterii, nefiind găsit nici până acum.

În anul 1992, un localnic pe nume Ho-Khanh, care a fost descoperitorul peşterii, s-a întâlnit cu ceea ce el a descris a fi o „creatură diabolică”. El a descris creatura ca având un trup uman, dar pielea şi chipul sunt apropiate de cele ale unui dragon sau a unei şopârle. Adică, un reptilian în adevăratul sens al cuvântului! Ela  făcut o fotografie în interior, dar nu a fost conştient că a surprins una din aceste creaturi în întunericul peşterii. El n-a împărtăşit nimănui această poveste şi fotografie până în prezent.

Mai jos puteţi vedea fotografia originală din interiorul peşterii:

reptilianul din pestera 1

La o mărire atentă a imaginii, în dreapta, începe să se distingă o siluetă misterioasă:

reptilianul din pestera 2

Creatura devine din ce în ce mai vizibilă:

reptilianul din pestera 3

Iată-l pe reptilian, în toată splendoarea sa:

reptilianul din pestera 4

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock