Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O fotografie şocantă demonstrează prezenţa unui reptilian în interiorul celei mai mari peşteri din lume! Ce creaturi „demonice” se ascund în această peşteră gigantică?

  •  
  •  
  •  
  •  

reptilianul din pesteraPeştera Son Doong este cea mai mare peşteră din lume şi este localizată în apropierea graniţei dintre Laos şi Vietnam. Peştera este imensă: este lată de mai bine de 200 de metri, are 150 de metri înălţime şi cel puţin 6,5 km lungime. Despre ea am scris un articol în 2011 – Cea mai uriaşă peşteră din lume se află în Vietnam şi în ea poate încape şi un zgârie-nori! Peştera din Munţii Annmite conţine o vegetaţie proprie: are un râu şi o junglă în interior, şi chiar şi nori subţiri. Ea face parte dintr-o reţea de circa 150 de peşteri care se află în centrul Vietnamului, în apropierea graniţei cu Laos-ul.

Ea a fost descoperită de un localnic în 1992, dar a fost deschisă publicului în 2013; de atunci, mai mulţi vizitatori şi exploratori au raportat autorităţilor locale nişte apariţii misterioase în peşteră. Vizitatorii pretind că au fost martorii unor creaturi reptiliene care apar din adâncul peşterii; odată un turist a fost dat dispărut în interiorul peşterii, nefiind găsit nici până acum.

În anul 1992, un localnic pe nume Ho-Khanh, care a fost descoperitorul peşterii, s-a întâlnit cu ceea ce el a descris a fi o „creatură diabolică”. El a descris creatura ca având un trup uman, dar pielea şi chipul sunt apropiate de cele ale unui dragon sau a unei şopârle. Adică, un reptilian în adevăratul sens al cuvântului! Ela  făcut o fotografie în interior, dar nu a fost conştient că a surprins una din aceste creaturi în întunericul peşterii. El n-a împărtăşit nimănui această poveste şi fotografie până în prezent.

Mai jos puteţi vedea fotografia originală din interiorul peşterii:

reptilianul din pestera 1

La o mărire atentă a imaginii, în dreapta, începe să se distingă o siluetă misterioasă:

reptilianul din pestera 2

Creatura devine din ce în ce mai vizibilă:

reptilianul din pestera 3

Iată-l pe reptilian, în toată splendoarea sa:

reptilianul din pestera 4

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu