Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În sfârşit, a fost identificat celebrul ucigaş “Zodiac Killer”?

1077

blankCelebrul ucigaş – “Zodiac Killer” – a rămas un mister de peste 40 de ani, terorizând nordul Californiei în anii 1960-1970 prin înfăptuirea mai multor cazuri de crimă. Porecla sa de “Zodiac Killer” (“Ucigaşul Zodiac”) a fost câștigată după ce el a început să trimită mesaje criptice către ziare și chiar către poliție, dintre care unele au fost descifrate abia recent (vedeţi articolul O nouă scrisoare codată a celebrului “Ucigaş Zodiac” a fost recent descifrată. Dezvăluie ea identitatea acestui criminal în serie?).

Cazul în sine a rămas nerezolvat de zeci de ani, dar acum o echipă de 40 de foști anchetatori de poliție, jurnaliști și ofițeri de informații militare – cunoscuți în mod colectiv drept „The Breakers Case” – susține că identitatea misteriosului ucigaș a putut fi în cele din urmă găsită.

Potrivit echipei, Ucigașul Zodiac a fost veteranul forțelor aeriene Gary Francis Poste care a murit în 2018. Concluzia lor se bazează pe o serie de lucruri, inclusiv similitudini între fotografia lui Poste și o schiță a poliției din 1969, precum și soluțiile la unele dintre mesajele criptate ale criminalului.

Cu toate acestea, nu toată lumea este convinsă de concluziile echipei, anchetatorii poliției federale susținând că dovezile nu sunt concludente și că acest caz continuă să rămână nerezolvat.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): sky.com

Orgoni Crystal