O lumină roşie misterioasă a fost văzută în interiorul Casei Albe, sediul preşedintelui SUA. Ce experimente secrete se fac acolo?


Ei bine, această ştire este una cu adevărat bizară! Reporterul Robbin Simmons de la postul de televiziune american WSVN a postat pe Twitter o înregistrare video ciudată în care se pot observa mai multe flash-uri de culoare roşie ce provin din interiorul Casei Albe, reşedinţa oficială a preşedintelui american.

Evenimentul incredibil a avut loc duminică, 28 mai 2017, la ora 20:30. Mai multe camere video live au arătat această lumină roşie, care a „vibrat” aproximativ 20 de minute.

Site-ul breaking911.com a scris următoarele:

„Ceea ce au părut a fi flash-uri de lumină roşie au putut fi observate la etajul al II-lea al Casei Albe, duminică seară. Camerele video live de pe Internet au arătat ciudata apariţie circa 20 de minute. Nu există declaraţii oficiale din partea lui Secret Service sau a administraţiei Casei Albe”.

Oare ce-a fost acolo? Un incendiu? E exclus, pentru că ar fi trebuit să se vadă şi fum ieşind pe la ferestre. Un straniu aparat pulsatoriu? Dacă da, ce rol ar avea acesta? A fost vorba de ceva întâmplător, accidental sau s-a făcut un fel de experiment secret, necunoscut publicului?

 


Lasă un comentariu