Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Paul McCartney, celebrul membru al formaţiei Beatles, este un impostor; adevăratul Paul ar fi murit în 1966

257

blankÎn urmă cu aproape 2 ani, am scris un articol (în care vorbeam că în lume există un site care susţine că Elvis Presley este încă în viaţă, fiind de fapt agent FBI. Dar există şi site-uri care cred contrariul despre anumiţi artişti; de exemplu http://paulreallyisdead.com/ crede că Paul McCartney, legendarul interpret al formaţiei The Beatles (care încă se află în viaţă) este, de fapt, mort, fiind înlocuit cu un impostor.

Povestea încep astfel: în vara lui 2005, un pachet a ajuns la Birourile Hollywood ale lui Highway 61 Entertainment din Londra, fără adresa expeditorului. În interior se aflau două mini-casete, datate 30 decembrie 1999 şi etichetate ca “Ultimul testament al lui George Harrison”. George Harrison a fost cel mai tânăr membru al lui Beatles, murind în noiembrie 2001. O voce, similară cu cea a lui Harrison, ne spune o poveste şocantă: faptul că PaulMcCartney a fost ucis într-un accident de maşină în noiembrie 1966 şi, apoi, înlocuit cu un impostor.

Serviciul secret britanic, MI5, i-ar fi forţat pe Beatleşi să ascundă moartea colegului lor pentru a preveni sinuciderea în masă a fanilor acestei incredibil de populare formaţii. Totuşi, colegii lui Paul au încercat să pună în melodiile şi coperţile albumelor ulterioare tot felul de indicii care să indice acest tragic eveniment.

Până acum misterul “Paul e mort” (care a izbucnit în anul 1969) a fost considerat de toţi ca fiind o farsă. Pe 17 septembrie 1969, un articol intitulat “Este Paul McCartney mort?” a fost publicat în revista studenţească a Univ.Drake din Iowa. Articolul descria un zvon care circula în campus, conform căruia Paul McCartney ar fi mort. Printre indiciile oferite, ar fi fost şi cele legate de ascultarea inversă a melodiei “Revolution 9” din albumul “White Album”, în care se auzea mesajul “haide, omule mort”. Printre alte indicii, am putea aminti:

– John Lennon, colegul de trupă al lui Paul, ar fi spus în ultima parte a melodiei “Strawberry Fields Forever”“I buried Paul”, adică “eu l-am îngropat pe Paul”;

– de pe albumul “Abbey Road”, care simbolizează o procesiune funerară, îi putem vedea pe cei 4 membri ai trupei: John Lennon, îmbrăcat în alb pur, ar reprezenta preotul; Ringo, îmbrăcat în negru, simbolizează bocitorul; George, îmbrăcat în blugi şi cămaşă, este groparul, iar Paul Mc Cartney, desculţ şi păşind în alt ritm faţă de ceilalţi membri ai formaţiei, simbolizează cadavrul.

 

Se mai spune că John Lennon ar fi fost asasinat în anul 1980, pentru că ar fi ameninţat să dezvăluie faptul că Paul McCartney actual ar fi fost un impostor! Dumnezeu ştie care e mai adevărul…

Orgoni Crystal