Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un porumbel alb a venit din cer şi s-a aşezat pe burta mea, prin telepatie!

397

blankIată ce-am mai primit pe email…O povestioară tare frumoasă!

“Am fost cu un prieten bun la iarbă verde, unde am fumat nişte ţigări şi am băut o cafea. Era cald şi Soarele strălucea foarte tare. Stăteam întins pe spate, având capul ridicat înspre cer. La un moment dat, am văzut un punct alb în cer şi am presupus că este o pasăre. Era destul de înalt şi nu-i puteam vedea aripile (deşi am o vedere foarte bună). L-am urmărit până când a dispărut din câmpul meu vizual …. Eu sunt un fan al OZN-urilor şi încă mai aştept să văd unul. Dar, acesta nu era nicidecum vreun OZN.

Apoi, 1 minut mai târziu, un porumbel alb zbura şi s-a îndreptat către noi, aterizând foarte aproape de noi, pe iarbă, poate la cel mult 2 metri. Din acest moment, am încercat să comunic, prin telepatie, cu porumbelul, spunându-i să vina pe burta mea.  Incredibil, dar, după vreo 30 de secunde, porumbelul a început să sară uşor, şi, după circa 1 minut, a ajuns pe burta mea!

A rămas acolo cam 2 minute şi, dacă nu mi-ar fi fost frică să nu se repeadă să-mi ciupească ochiul, probabil că ar fi reuşit să ajungă şi pe faţa mea! Ceea ce am trăit a fost destul de incredibil, mai ales dacă ţinem cont de faptul că porumbeii albi sunt extrem de rari în zona în care trăiesc.

Notă: În momentul acela, am simţit o schimbare în jurul meu şi multă energie! Poate o fi un semn sau poate doar simple abilităţi telepatice cu animalele şi păsările…cine ştie!”

Orgoni Crystal