Cum a înscenat NASA, pas cu pas, aselenizarea din 1969


farsa aselenizarii 3Nu mai e nevoie să mai aduc aminte de teoria „farselor aterizări pe Lună” din cadrul programelor NASA de aselenizare Apollo. Cred că toţi o cunoaşteţi mult prea bine. NASA susţine că omul a fost pe Lună, iar adepţii teoriei conspiraţiei spun că omul n-a ajuns niciodată pe Lună, montajul video şi fotografiile de pe Lună fiind toate trucate. Dar…şi-a pus cineva întrebarea cum s-a derulat acest scenariu pus la cale de NASA? Iată întreg scenariul:

1) O rachetă goală Saturn V a fost lansată în Florida – în faţa unui public numeros, ceea ce a dat proiectului Apollo o patină de autenticitate. Însă, odată dispărută din raza de vizibilitate, racheta fantomă a căzut în Marea Polară de Sud.

2) „Astronauţii” au fost transportaţi cu avionul la un complex secret din Nevada unde s-au bucurat de „tot luxul din lume, inclusiv de câteva dintre cele mai bine făcute starlete din Las Vegas, care s-au angajat, desigur, să păstreze secretul”. Dacă Armstrong şi colegii lui playboy actori nu şi-au dobândit statutul de membri ai Clubului celor care au zburat la 240 000 de mile înălţime, pentru a spune aşa, ei „erau liberi să colinde prin preajmă, să joace la automate cu monedă” şi să „guste bunătăţi de la bufetul pus la dispoziţie 24 de ore din 24″ de către hotelul The Dune.

3) În fine, când cortina se ridică, echipa de efecte speciale, cameramanii TV şi „regizorul plimbării pe Lună” oferă o mostră aproape perfectă de artă a interpretării, Armstrong recitând textul său referitor la „un mic pas…” Fiecare aspect al benzii video falsificate este coregrafiat „meticulos” până la detalii cum ar fi glumele şi „improvizaţiile aparente ale astronauţilor”. Între timp, NASA pregăteşte, într-un cuptor ceramic de înaltă tehnologie, „rocile lunare” contrafăcute, presupusele dovezi palpabile ale călătoriei pe Lună.

4) În momentul revenirii lor triumfale pe Pământ, astronauţii sunt smulşi din ghearele vulpiţelor din Las Vegas şi transportaţi rapid la o bază aeriană secretă situată la sud de Insulele Hawaii. Acolo, ei sunt închişi într-o capsulă spaţială falsă şi aruncaţi în valurile oceanului de la bordul unui avion de transport C5-A.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock