Am văzut o umbră bizară, înaltă de 2,5 metri, care mă spiona noaptea de pe hol

555

Ceea ce am să vă relatez în continuare pare total inexplicabil şi “sparge” toate regulile fizicii pe care le ştim. Ştiu că o să vi se pară că totul nu are niciun sens, dar am să vă explic aşa cum s-a întâmplat.

Eu, soţia mea şi cei doi copii ai noştri stăm temporar în casa părinţilor noştri, până ne vom muta la noua noastră locuinţă. Locuim într-o localitate foarte mică, cu doar câteva sute de locuitori, împrăştiaţi în case aşezate într-o vale înconjurate de păduri imense. Toate casele par a fi foarte vechi, având cel puţin 100 de ani vechime. Localitatea nu numai că este înconjurată de păduri, dar şi de zone mlăştinoase în toate direcţiile. Noaptea, în general, este extrem de ceţoasă.

Să revin la întâmplarea ce vreau să vi-o spun. Casa în care stăm acum temporar este extrem de mare, având două etaje. Noi locuim la etajul 1 într-un dormitor care a fost al fraţilor soţiei mele. Era cam ora 4 dimineaţă, când mă scol din somn pentru a mă duce la toaletă. “Chemarea naturii”. Deschid ochii şi… văd o umbră bizară pe holul care duce la camera noastră, de parcă cineva mă urmărea de la distanţă! Umbra era foarte clar conturată, întrucât pe hol se află o mică lumină portocalie. Avea circa 2,5 metri înălţime.

Am rămas absolut perplex şi am văzut apoi cum acea umbră s-a deplasat încet spre capătul holului, pierzându-se în întuneric. Am sărit imediat din pat şi am fugit pe hol după acea umbră. Am strigat în gura mare: “CE DRACU A FOST AIA!?” Soţia mea s-a sculat şi ea instantaneu şi i-am povestit ce s-a întâmplat. Am căutat împreună prin toată casă, dar n-am văzut nimic suspect. Prima dată, am crezut că era socrul meu care a venit să se asigure că ne aflăm în cameră; dar, mai târziu, am aflat că el nici nu a ieşit din camera sa în acea noapte.

Mai târziu, m-am documentat pe Internet şi am observat că şi alte persoane au experimentat aceleaşi fenomene. Despre ce-a fost vorba oare? Şi astăzi tremur, gândindu-mă cu înfiorare la acea întâmplare…

P.S. Nu e vorba de mine; e un email în limba engleză primit de la cineva, pe care l-am tradus şi adaptat.