Galaxia în formă de OZN şi legătura sa misterioasă cu „coapsa lui Iisus” din Apocalipsă


galaxia M81Legenda sumeriană a lui Enki şi Enlil

Se cunoaşte povestea biblică a facerii omului de către Dumnezeu, a lui Adam şi Eva, şi a şarpelui trimis s-o ispitească pe Eva. Interesant e faptul că în tradiţia sumeriană există o legendă asemănătoare, dar care are alte detalii. Astfel şarpele poartă numele de Enki şi este zeul forjatului, tehnologiei şi alchimiei, el venind pe Pământ într-o misiune de salvare după distrugerea planetei Tiamat, planeta vieţii, pentru a căuta aurul şi pietrele albastre necesare iluminării. Pentru aceasta, el a creat omul, ca vehicul. Fratele geamăn a lui Enki, se numeşte Enlil, şi i se opune lui. În timp ce Enki doreşte să ridice umanitatea, chiar până la nivelul zeilor, Enlil îşi doreşte contrariul, să o distrugă. Aici, se poate face oarecum o paralelă cu creştinismul: Dumnezeu a creat omul, iar Satana doreşte să-l distrugă. Tot în aceeaşi legendă sumeriană, se spune că omului i s-a oferit plugul şi sapa, pentru a munci pământul şi pentru a-i „adora pe zei”.

„Plugul şi sapa”

Cu privire la plugul şi sapa discutate mai sus, există câteva lucruri interesante. Ideograma egipteană a cuvântului „sapă” este litera „A” întoarsă, literă care se mai numeşte „MR” (se citeşte „Amer” sau „Amor”). „Mer” înseamnă „iubire” în limba egipteană; curios e faptul că aceeaşi literă „A” în egipteană simbolizează şi plugul.

MR la catari„MR” este termenul sumerian pentru „strălucire”, iar „Mar-uk” înseamnă „cel strălucitor”. Aşa cum a remarcat cercetătoarea Barbara Walker, Marduk a creat lumea, separând cerul de ape, exact cum Dumnezeu a făcut în Biblie. Catarii (o sectă creştină) denumeau MR sau „Floarea luminii”o vază sub formă de doi şerpi care se uneau la cap sub forma unei flori.

M81, galaxia cu forma unui OZN

Şi mai interesant e faptul că Meru („Coapsa”) este numele unei constelaţii cunoscută sub numele de „Marele Urs”, „Nava Celestială a Nordului”, „Sicriul lui Osiris” şi „Plugul”. Localizate în constelaţiile Sicriul lui Osiris se află galaxiile M81 şi M82. M81 este o galaxie care are forma unui OZN strălucitor şi se află la 12 milioane ani-lumină faţă de Pământ.

Galaxia spiralată M81 (denumită şi NGC 3031) este una dintre cele mai luminoase galaxii din emisfera nordică. Poate fi uşor observată de către amatori dotaţi cu telescoape mici, uneori putând fi văzută chiar şi cu ochiul liber. Se crede că o explozie care a avut loc în centrul ei acum jumătate de milion de ani a creat ciudata formă de OZN. În centrul ei se găseşte un nucleu foarte strălucitor, despre care cercetătorii spun că ar putea reprezenta o gaură neagră ajunsă la maturitate, sau o supernovă (o stea care explodează). Galaxiile M82 şi M81 au început să se ciocnească în urmă cu vreo 600 de milioane de ani în urmă, acest eveniment durând circa 100 de milioane de ani.

„Coapsa” apare şi „Apocalipsa lui Ioan”

Conform Apocalipsei lui Ioan, Iisus Hristos are scris numele Său pe coapsă. El poartă mai multe cununi şi o haină înmuiată în sânge.

Apocalipsa lui Ioan (12-13; 16):

„12. Ochii Lui erau ca para focului; capul îl avea încununat cu multe cununi împărăteşti şi purta un nume scris pe care nimeni nu-l ştie, decât numai El singur.

13. Era îmbrăcat cu o haină înmuiată în sânge. Numele Lui este: „Cuvântul lui Dumnezeu.”

(…)

16. Pe haină şi pe coapsă avea scris numele acesta: „Împăratul împăraţilor şi Domnul domnilor.”

Soarele si Plugul la egipteniLegătura dintre coapsa lui Iisus şi supernova din constelaţia Ursa Major

Un cercetător pe nume William Harry, autorul cărţii „Oracolul Illuminati”, consideră că există o conexiune între cuvântul scris pe coapsa lui Iisus, haina sa însângerată şi supernova din constelaţia Ursa Major. Această legătură ar fi dată de artistul egiptean care a pictat ilustraţia de mai sus. Ea apare pe marele templu Hathor din Denderah şi arată cum zeul Soare (Re sau Horus) învinge stelele polare din constelaţiile Draconis şi Ursa Major (Plugul). Suliţa (sau „razele Soarelui”) e îndreptată direct spre un grup de stele pe care astăzi îl denumim Ursa Major, dar pe care egiptenii îi spuneau „Coapsa” sau „Pulpa taurului”.

Zeul egiptean al Soarelui Re este o versiune mai timpurie a poveştii arhanghelului Mihail, omorâtorul de balauri. El este reprezentat aici omorând balaurul. „Balaurul” ar putea fi planeta Tiamat (de care am discutat la începutul articolului).

Pitagora, coapsa lui Iisus şi plugul

Filozoful Pitagora avea o „coapsă de aur”; aceasta fie era un semn de naştere impresionant pe coapsa sa, fie Pitagora poseda secretului „marelui A” sau a „Coapsei”. Trei secole după moartea lui Pitagora, Sf  Apostol Petru, în Scrisorile sale îl numea pe Iisus ca „plugar”. Irineu şi Iustinian (primii Sfinţi Părinţi creştini) considerau plugul în alternanţă cu „crucea cosmică”, dispozitivul care produce forţa divină. Dar aceşti primi creştini aveau informaţiile din Egipt.

Tot acelaşi cercetător, William Harry, considera că atunci când în Biblie se vorbeşte de Iisus ca plugar, nu se referă la instrumentul de arat pământul, ci la un instrument de cultivare a dragostei. Plugul cultivă „energia vieţii”; o frecvenţă a iubirii, o vibraţie a vieţii. Plugul este corpul uman.

O continuare a acestui articol va fi prezentată altă dată.


Lasă un comentariu