Teroare într-un magazin din Anglia: obiecte care cad singure şi apariţii ciudate pot fi văzute pe înregistrările video


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Centrul de antichități Barnsley din South Yorks (Anglia) cu siguranță că nu este străin de activitatea paranormală. Potrivit actualului proprietar, Daniel Parker, clădirea – care datează din secolul al XIX-lea și se află vizavi de un cimitir – a fost gazda a tot felul de incidente inexplicabile de când s-a deschis un magazin de antichități în 2016.

„Numărul de incidente ciudate care s-au petrecut aici de-a lungul anilor este absolut bizar”, a spus el. „Sunt sceptic în ceea ce privește activitatea paranormală, dar văzând lucrurile pe care le-am observat, am început să mă gândesc de două ori. Oamenii care știu despre acest gen de lucruri cred că în magazin se află fantome, spirite și alte lucruri asemănătoare.”

O serie de înregistrări din camerele de supraveghere demonstrează natura și numărul mare de astfel de incidente, care includ obiecte care cad de pe rafturi și apariții ciudate (ca un fel ceață) ce se ivesc în magazin.

Prima întâlnire a lui Daniel cu inexplicabilul a avut loc cu puțin timp înainte de deschiderea magazinului. „M-a sunat electricianul și mi-a spus că era sticlă spartă pe tot podea”, și-a amintit el. „Nu mi-am putut explica cum a ajuns acolo, așa că m-am uitat la înregistrarea video şi atunci am văzut cabinetul explodând. Este cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut vreodată, ce s-ar fi putut întâmpla?”

Un medium spiritualist care a petrecut noaptea în magazin a relatat că a simțit prezența spiritelor a doi copii mici în clădire. Ar putea fi ei responsabili pentru activitatea paranormală sau există o explicație mai convențională? Priviţi videoclipul de mai jos… voi decideţi!

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Yahoo News


Lasă un comentariu