Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Cubul cel negru” din jurul Soarelui se întoarce! De fapt, e vorba de un uriaş hexahedron, mai mare ca planeta Jupiter! Unii zic că ar putea fi „noul Ierusalim” din Biblie…

  •  
  •  
  •  
  •  

hexahedron 2În decembrie 2012, scriam acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/satelitul-soho-surprinde-de-peste-un-an-de-zile-un-cub-negru-bizar-aflat-in-fata-soarelui-ce-naiba-o-fi/) în care vorbeam despre  un cub negru bizar, aflat în faţa Soarelui şi surprins timp de 1 an de către satelitul SOHO al lui NASA. Spuneam atunci următoarele:

„Într-una din fotografiile asupra Soarelui ale lui SOHO a fost observat un cub negru. El e “negru”, întrucât nu este atât de fierbinte cum este Soarele. Dacă e un OZN, e o formă extrem de ciudată, întrucât observaţiile asupra lor arată că ele posedă, de obicei, forme sferice. Oricum, mie acest cub negru mi-aduce aminte de piatra sfântă a musulmanilor de la Mecca (…) Dar surpriza nu se opreşte aici. Cubul negru a apărut pe 21 decembrie 2012…însă el a mai fost observat şi alte dăţi: pe 27 septembrie 2012, pe 23 iulie 2011, pe 28 iunie 2011, pe 20 iunie 2011, pe 13 iunie 2011 (vezi fotografiile de mai jos). Că e cub şi nu un simplu pătrat, se poate observa clar din fotografia de pe 23 iulie 2011. Deci, ce e cu acest cub bizar?”

Să ştiţi că acest cub n-a dispărut… din contra, el apare din ce în ce mai des în fotografiile SOHO…. cam de 5 ori pe lună! Ultima oară (aşa cum se observă în fotografia de mai sus), cubul apare acoperit parţial de lentila camerei video ce acoperă centrul Soarelui pentru protecţie (altfel, lentila ar fi pur şi simplu arsă de lumina puternică a Soarelui). Unii spun că ar fi vorba de pixelizare, dar în faţa cercului roşu care acoperă parţial cubul nu se observă niciun pixel (aşa cum rezultă şi din videoclipul de mai jos).

Autorul videoclipului de mai jos, crede că ar putea fi vorba de un hexahedron, adică un fel de „cub”, în care o parte din feţe nu sunt pătrate (ca în cazul cubului), ci dreptunghiulare. Orice ar fi, obiectul e extrem de masiv… comparativ cu mărimea Soarelui, el pare mai mare ca planeta Jupiter!

Unii merg mai departe cu imaginaţia, şi cred că acest „cub” sau hexahedron n-ar fi altceva decât „noul Ierusalim” care s-ar întoarce pe Pământ, conform celor spuse în Apocalipsa lui Ioan:
„10. Şi m-a dus pe mine, în duh, într-un munte mare şi înalt şi mi-a arătat cetatea cea sfântă, Ierusalimul, pogorându-se din cer, de la Dumnezeu,
11. Având slava lui Dumnezeu. Lumina ei era asemenea cu cea a pietrei de mare preţ, ca piatra de iaspis, limpede cum e cristalul.
12. Şi avea zid mare şi înalt şi avea douăsprezece porţi, iar la porţi douăsprezece îngeri şi nume scrise deasupra, care sunt numele celor douăsprezece seminţii ale fiilor lui Israel.
13. Spre răsărit trei porţi şi spre miazănoapte trei porţi şi spre miazăzi trei porţi şi spre apus trei porţi.
14. Iar zidul cetăţii avea douăsprezece pietre de temelie şi în ele douăsprezece nume, ale celor douăsprezece apostoli ai Mielului.
15. Şi cel ce vorbea cu mine avea pentru măsurat o trestie de aur, ca să măsoare cetatea şi porţile ei şi zidul ei.
16. Şi cetatea este în patru colţuri şi lungimea ei este tot atâta cât şi lăţimea. Şi a măsurat cetatea cu trestia: douăsprezece mii de stadii. Lungimea şi lărgimea şi înălţimea ei sunt deopotrivă.
17. Şi a măsurat şi zidul ei: o sută patruzeci şi patru de coţi, după măsura omenească, care este şi a îngerului.”

hexahedron


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu