Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O nouă ipoteză: Nibiru nu-i altceva decât planeta Jupiter

233

Jupiter si satelitii saiInformaţiile de mai jos reprezintă opinia unui astronom amator american, intrigat de atâtea relatări ale aşa-zisei planete X (Nibiru) care s-ar apropia de Pământ, şi care s-ar vedea şi cu ochiul liber. Să dăm citire unor fragmente din opinia sa, care, deşi nu este una profesionistă, totuşi este una de bun simţ şi minimă logică:

În vara aceasta, am decis să-mi petrec nopţile, studiind cerul în căutarea planetei Nibiru, cu ajutorul unui telescop de 127mm, şi a câtorva accesorii. Am făcut acest lucru împreună cu prietenul meu. Într-o noapte, priveam prin telescop Jupiter şi cei 4 mari sateliţi ai săi. (Nota editorului: Jupiter are 63 de sateliţi, dar, dintre aceştia, doar 4 au dimensiuni mari, ca cea a Pământului: Io, Europa, Ganymede şi Callisto). Apoi, prietenul meu, privi cu ochiul liber zona de pe cer a lui Jupiter şi îmi spuse: “Ştii, eu pot să văd sateliţii şi cu ochiul liber!” Am făcut şi eu la fel, şi, într-adevăr: puteam vedea şi eu sateliţii! Ce se întâmplă? Toată lumea ştie că sateliţii lui Jupiter nu pot fi observaţi cu ochiul liber…

Peste o lună, pe la jumătatea lui august, mă uitam la planeta Jupiter cu ochiul liber şi am observat o strălucire suplimentară a acestei planete. Planeta avea nişte vârfuri ascuţite şi, între două vârfuri ascuţite mai mari, puteam vedea două mici “stele”, aliniate într-o linie de-a lungul marginii a uneia dintre aceste vârfuri. Nu-mi venea să cred! Vedeam doi din sateliţii lui Jupiter? M-am uitat pe calculator, într-un program de astronomie, şi am descoperit, într-adevăr că, la data şi ora aceea doi din sateliţii mari ai lui Jupiter erau aliniaţi, iar ceilalţi doi se găseau în spatele planetei.

Jupiter se apropie de Pământ începând din anul 1963. Cel mai aproape de noi a fost pe data de 21 septembrie 2010. Dar s-a apropiat atât de aproape de noi, încât să i se poată vedea sateliţii?Am făcut unele cercetări, şi am aflat că sateliţii lui Jupiter au putut fi observaţi, de exemplu, şi în secolul al IV-lea î.Hr., de un astronom chinez, pe nume Gan.

Pe de altă parte, în mitologia sumeriană, Jupiter este asociat cu Marduk, fiul lui Enki. E vorba de acelaşi Marduk din cărţile lui Zacharia Sitchin, autorul care susţine existenţa planetei Nibiru. Dacă nu credeţi, uitaţi-vă pe wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Jupiter) şi veţi vedea acest lucru.

Chiar dintr-o carte de-a lui Zacharia Sitchin,“Sfârşitul zilelor”, autorul citează dintr-o tăbliţă următoarele:

“Din condiţia de Jupiter, planeta trece spre vest. Din condiţia de Jupiter, planeta creşte în strălucire, şi, în zodia Racului, ea va deveni nibiru”.

În aceeaşi pagină, Sitchin pune o notă de subsol mare, afirmând că e incorect, spunând că nu e vorba de Jupiter, ci de planeta Nibiru, ce vine cu o altă planetă în apropiere. Aşadar, putem trage concluzia de aici, că de fapt Nibiru, la vechii sumerieni, nu este altceva decât planeta Jupiter?

Pentru mai multe informaţii, vezi şi acest post: https://www.lovendal.ro/wp52/nibiru-sus-nibiru-jos-sa-terminam-cu-prostiile-nu-exista-nici-nibiru-nici-anunnaki-nici-2012/

Orgoni Crystal