Luna este un corp ceresc artificial, gol pe dinăuntru, ce provine dintr-o altă galaxie?

  •  
  •  
  •  
  •  

Alex Collier, bărbatul care pretinde că vorbeşte cu extratereştrii din galaxia Andromeda (şi de care am mai vorbit pe acest site, ca, de exemplu, în acest articol – Din secretele planetei Marte: a fost ea colonizată de extratereştri şi apoi distrusă de un asteroid gigant? – crede că Luna noastră este o bază artificială extraterestră.

Alex a explicat cum a fost răpit de ființele extraterestre venite din galaxia Andromeda. Ele sunt cunoscute sub numele de Moraney, şi provin din constelația Zenetae. Acești extratereștri i-ar fi povestit lui Alex adevărata istorie a lumii, printre care aceea că Luna actuală este o piatră cosmică artificială, care a fost adusă aici dintr-o galaxie îndepărtată. Astfel, Luna ar fi un fel de navă de tranzit interstelară, folosită pentru a transporta extratereştri, împreună cu tehnologia lor avansată.

Luna noastră ar fi orbitat odată cea de-a 17-a planetă a sistemului de stele Chowta, casa Andromedanilor. Conform celor spuse de Alex, Luna este de fapt un satelit a unei planete numită Maldek. Iată câteva fapte despre Luna Andromedană:

1) Sfera metalică goală de dedesubt are 9,1 miliarde de ani vechime, iar rocile care formează munții și craterele de pe Lună sunt artificiale.

2) Intrările inițiale în interiorul Lunii se găseau atât la polul nordic cât și la cel sudic. Au mai fost create şi alte intrări.

3) Motivul pentru care Luna nu se roteşte se datorează greutăţilor plasate la ambii poli şi care sunt de natură magnetică.

4) Luna a fost locuită periodic de 5 milioane de oameni, reptilieni și extratereştri gri.

5) Luna conținea inițial 9 orașe, dar care au fost distruse acum 113.000 de ani, de către armele nucleare.

6) Maldek a avut 2 sateliţi: Luna şi Phobos, actualul satelit al planetei Marte.

Acum, indiferent dacă Alex Collier delirează sau nu, un lucru este clar: Luna pare a fi un corp artificial imens. Chiar marele Isaac Asimov a sugerat cu mult timp în urmă că Luna nu este un corp ceresc natural (citiţi mai multe în acest articol din 2015: Luna este un corp artificial imens, ce a fost adus lângă noi pentru a fi observaţi de “gardieni”! Noi, oamenii, suntem prizonieri în această imensă închisoare denumită “Pământ”!).


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner