Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

De ce apar mai multe fantome după cutremure?

96

blankPe 4 septembrie 2010, în Noua Zeelendă s-a produs un cutremur puternic, cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter. Putem găsi această ştire pe hotnews.ro:

Un seism cu magnitudinea de 7.0 grade pe scara Richter s-a produs in Noua Zeelanda, in apropiere de Christchurch, a anuntat Institutul Seismologic american (USGS). Initial, USGS anuntase ca miscarea seismica a masurat 7.4 grade. Potrivit informatiilor, cutremurul a avut epicentrul la o adancime de 12 de km si s-a produs la ora locala 04:35. Cutremurul s-a produs la 55 km de orasul Christchurch (386.000 de locuitori), la 185 de km de Westport si la 325 km de Wellington. Seismul a fost urmat, la 20 de minute, de o replica ce a avut magnitudinea de 5,7 grade.

Interesant e faptul că acest cutremur puternic de pe 4 septembrie a dublat numărul de fenomene supranaturale din această ţară, conform unui investigator în paranormal, citat de portalul on-line Stuff.co.nz. Anton Heyrick este fondatorul Investigatorilor de Paranormal din Christchurch, şi a afirmat că el şi echipa sa a primit un număr dublu de telefoane şi emailuri cu privire la semnalarea unor evenimente paranormale, după cutremurul din 4 septembrie 2010.

“Oamenii ne cheamă, pentru a ne spune că simt prezenţa unor entităţi în casă, dar, după ce-a avut loc cutremurul, numărul de solicitări a devenit mult mai mare” a declarat dl Heyrick. Cele mai multe solicitări privesc prezenţa unor zgomote ciudate în casă, existând şi un caz al unui bărbat care susţine că a fost atacat de o fantomă.

Dl Heyrick crede că puterea cutremurului a fost cel responsabilă pentru creşterea activităţii paranormale. O altă consecinţă al acestui cutremur a fost dărâmarea unor vechi clădiri; dar, se ştie printre investigatorii de fenomene paranormale, că atunci când se trece la renovarea unor vechi clădiri, se pot trezi spirite adormite în sălaşul acelor locuri.

Nu au aceeaşi părere o au şi cei care nu cred în fantome şi paranormal. Ei spun că mintea oamenilor poate juca feste în perioada de şoc de după cutremure.

Orgoni Crystal