Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Specialiştii cred că hibrizii „Copiii stelelor” trăiesc printre noi, oamenii! Cum s-a realizat manipularea genetică?


Dr. Mary Rodwell, hipnoterapeut şi expert ufolog, pretinde că a găsit dovezi ale unor creaturi umane care trăiesc printre noi şi care au abilităţi superioare cognitive, ca urmare a ADN-ului lor extraterestru. Ea spune că a petrecut ani de zile studiindu-i pe aşa-zişii „star children” („copiii stelelor”), care ar fi nişte fiinţe hibride ce îşi au originea în specii extraterestre.

Conform lui Mary Rodwell, există un număr din ce în ce mai mare de copii care pretinde a fi extratereştri. Iar această nouă specie de hibrizi ar proveni din răpirile şi din experimentele extraterestre, pe care doctorul le-a aflat din numeroasele sesiuni de terapie şi şedinţe de regresie hipnotică, efectuate asupra mai multor pacienţi personali, care pretindeau că ar fi fost răpiţi de extratereştri. Experienţele pe care pacienţii i-au relatat lui Dr. Mary Rodwell ar constitui suficiente dovezi care să demonstreze faptul că o nouă specie de creaturi umane trăieşte printre noi.

Hipnoterapeuta spune că aceşti „Copii ai stelelor” sunt conştienţi de experienţele multidimensionale, deşi părinţii lor sunt speriaţi de acest lucru. Ceva îi distinge pe creaturile umane hibride de restul oamenilor: percepţia lor diferită asupra lumii. Rodwell crede că unii dintre aceşti copii diagnosticaţi cu Sindromul Asperger, precum şi cu ADHD (Tulburarea de hiperactivitate si deficit de atentie), ar reprezenta de fapt un semn al abilităţilor ascunse ale acestor copii, rezultate din manipularea genetică avansată a extratereştrilor.

Faţă de deceniile trecute, astăzi avem mai multe informaţii despre aceste afecţiuni; totuşi, mai avem de învăţat, din moment ce nu ştim încă cum sunt afectate genele. Şi, în general, ştiinţa încă nu a ajuns la nivelul prin care să explice mecanismul subtil al „actualizării” constante a vieţii.

Profesorul Sam Chong, din cadrul proiectului „Genomului uman”, crede că schimbarea ADN-ului uman este rezultatul unei intervenţii extraterestre. Deşi evoluţia depinde mult de adaptare, aceste procese au nevoie de mii de ani ca să se întâmple. Luând în considerare faptul că există un gol atât de mare între două generaţii succesive, singura explicaţie logică este aceea că trebuie să fie un factor extern responsabil pentru această manipulare a genomului uman.


Lasă un comentariu