Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Din nou despre „fiinţele fără suflet” care există printre oameni – un nou avertisment al filozofului Rudolf Steiner


Pe 21 mai 2020 am scris acest articol – Avertisment al unui mare învăţat indian: Există printre oameni „fiinţe fără suflet”, care arată ca noi, dar se hrănesc cu energia noastră – în care arătam cum un mare învăţat, Sri Aurobindo, avertiza că există printre noi „fiinţe fără suflet”, ce arată ca noi şi se hrănesc cu energia noastră.

Astăzi, vom vorbi despre avertismentul altui învăţat celebru, Rudolf Steiner (filozof, esoterist şi gânditor austriac) referitor la „fiinţele fără suflet”. Iată ce spune Rodolf Steiner:

* Sunt în creștere cazurile în care copiii se nasc cu o formă umană, dar nu sunt cu adevărat ființe umane (…) Un număr de oameni s-au născut încă din anii 1890 fără vreun eu, adică nu sunt reîncarnate, ci sunt forme umane ce au un fel de demon natural.

* Există fiinţe care nu au nicio dorință de a intra în existența pământească și de a fi conectați cu materialitatea Pământului. Ele, de fapt, nu sunt ființe umane, ci au doar o formă umană. Ele sunt ființe ca spiritele naturii, pe care nu le recunoaștem ca atare. Ele sunt, de asemenea, destul de diferite de ființele umane în ceea ce privește spiritul.

* Când o astfel de ființă moare, se întoarce la natura din care a provenit. Cadavrul se descompune, dar nu există o dizolvare reală a corpului eteric, iar ființa naturală revine la natură.

* Nu-mi place să vorbesc despre astfel de lucruri, deoarece am fost adesea atacat. Imaginează-ți ce ar spune oamenii dacă ar auzi că spun că există oameni care nu sunt ființe umane. Cu toate acestea, acestea sunt faptele.