Luna nu ar fi nimic altceva decât o uriașă navă cosmică a unei civilizaţii necunoscute?


Luna este satelitul natural al Pământului, neavând câmp magnetic detectabil, centuri de radiație în jur, și nici atmosferă… ce putem crede despre ea? De aceea, unii cercetători cred tot mai mult că Luna nu ar fi nimic altceva decât o uriașă navă cosmică ce ar fi intrat în sistemul nostru solar, în urmă cu mult timp!

Adevărată sau nu afirmaţia de mai sus, Luna oferă și ea o serie de mistere și chiar dovezi că ar fi atent păzită de o civilizație necunoscută!

În secolele trecute, astronomii observau pe suprafața satelitului Terrei, ciudate pete sau obiecte luminoase care se deplasau chiar “în formație”… În 1869, marele crater „Linne”, din Marea Serenității, dispărea fără urmă! După două săptămâni, deasupra Mării Crizelor apăreau lumini, de intensități și forma variate: triunghi, elipsă, cerc sau cruce. Apoi, timp de trei ani, în această zonă au fost observate peste 2.000 de astfel de fenomene stranii. În 1874, profesorul Schafarik nota că „un disc alb-strălucitor a traversat suprafața Lunii, rămânând vizibil vreme îndelungată.”

În 1915, astronomii sufereau deja un șoc: în multe cratere lunare apăruseră gigantice canale și ziduri, ce aveau să dispară în 1920.

Pe 30 martie 1950, era văzut un obiect luminos plimbându-se în craterul Aristarh, iar pe 29 iunie, apăruse din senin un imens pod în deșertul Mării Crizelor. Ulterior, în august 1950, celebrul astronom britanic dr. H. Wilkins confirma descoperirea, la microfoanele BBC: „Pe Lună se află un pod! Are lungimea de 30 km, lățimea de 3.200 m, înălțimea de 1.650 m și este probabil artificial.”


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO