Faceţi cunoştinţă cu arcturienii, cea mai avansată civilizaţie de extratereştri din întreaga galaxie

954

Azi vom vorbi despre arcturieni, care, conform unor autori, ar fi civilizaţia cea mai avansată din întreaga noastră galaxie. Aceşti extratereştri şi-ar avea sediu pe o planetă din jurul stelei Arcturus, una dintre cele mai strălucitoare astre de pe cer, aflată la 36 ani-lumină faţă de Pământ.

Iată cum sunt descrişi extratereştrii de pe Arcturus:

* Sunt cea de a cincea civilizaţie interdimensională. Ei au învăţat că ingredientul fundamental pentru a trăi în cea de-a cincea dimensiune este iubirea. Toate sentimentele negative (ura, frica, vina) trebuie transformate în iubire şi lumină.
* Navele lor spaţiale reprezintă unele dintre cele mai avansate din întreg Universul. Unul din motivele pentru care alţi extratereştri malefici şi războinici ai Universului nu ne-au atacat încă o reprezintă faptul că lor le e frică de acestea nave extraterestre avansate ale arcturienilor. Una din aceste nave, numită Athena, zboară în jurul Pământului, apărându-ne de extratereştrii malefici.
* Sunt mici în statură, având între 90 cm şi 1,20 metri înălţime.
* Pielea lor este una verzuie şi au numai trei degete.
* Au puterea de a mişca obiectele cu ajutorul puterii minţii lor.
* Chiar dacă au ochii mari, ei văd cu ajutorul naturii lor telepatice.
* Trăiesc între 350 şi 400 de ani.
* Pe planeta lor, nu există boli, acestea fiind eradicate demult.

V-ar fi plăcut să vă fi născut arcturieni şi nu pământeni? Sau, dacă există reîncarnare, în viaţa viitoare să vă naşteţi ca arcturian(ă)?