Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Experienţa groaznică a doi martori care au vizitat o casă veche şi nelocuită – timpul s-a scurs altfel acolo…


În acest articol am să vă povestesc un caz terifiant, al unui martor pe nume Douglas, care susține că în 1981 el și tatăl lui au avut o experiență paranormală înspăimântătoare, atunci când au venit într-un orăşel din statul american Ohio, uitându-se la o casă pentru închiriere.

Cei doi au ajuns la casa respectivă la ora 6 dimineața și au fost imediat surprinși să vadă cât de prost era întreținută casa. Când au intrat în curte, ei au observat două leagăne vechi, ruginite, care se mişcau singure (poate datorită vântului) și auziră sunetul slab al unor râsete de copii care nu se aflau în zonă. Au aruncat o privire în garajul casei şi a observat că acesta avea o pardoseală murdară, fiind complet gol.

Au vrut să pătrundă în casă şi au găsit ușa laterală deschisă; de curiozitate, ei s-au aventurat înăuntru, unde au simţit că ceva nu este în regulă. Luminile nu funcționau, dar puteau să vadă suficient de bine pentru a-şi da seama că această casă era alcătuită dintr-o încăpere mare, fără ferestre, singura lumină fiind dată de afară prin geamul mic de la ușa pe care tocmai îi trecuse pragul.

După ce au intrat în încăpere, tatăl şi fiul au mai observat o ușă care ducea la un subsol. Ciudat, dar lumina electrică funcţiona acolo. Să lăsăm martorul să povestească:

„Tata continua să coboare pe trepte; subsolul era mic. Acolo se afla o veche mașină de spălat, deasupra căruia era un revolver de jucărie. Deodată, lumina s-a stins, iar uşa de sus s-a închis. Se făcu atât de întuneric, încât nu mai puteam vedea nimic. M-am ţinut de cămașa tatălui meu şi am urcat împreună scările. Ajunşi sus, tata s-a oprit și a scos un ţipet de mi-a îngheţat sângele. Eu l-am împins, iar el s-a împins și a deschis ușa. Toate luminile erau aprinse, iar afară era întuneric. După ce am sărit în maşină, tata a aprins farurile”.

Cel mai ciudat e faptul că, deşi ei stătuseră 5 minute în subsol, ei au ieşit abia după 21 de ore din casă, ceea ce înseamnă că acolo ei au trăit o stare de „anomalie temporară” (timpul s-a scurs diferit). Martorul nu a aflat niciodată ce a văzut tatăl lui în acel subsol (de a ţipat atât de groaznic), refuzând să vorbească despre acest subiect până în ziua în care a murit.

Dacă relatarea e una adevărată, ceea ce s-a întâmplat acolo rămâne destul de neclar…