“Dragă Asusna, am cunoscut o fată cu care vreau să mă culc!” Cea mai tare scrisoare de despărţire din lume

0
2.125 vizualizari

Să începem cu un mic exerciţiu de imaginaţie. Să presupunem că sunteţi fată, vă numiţi Asusna şi aveţi un iubit pe care-l iubiţi tare de tot. La fel şi el…pare că vă iubeşte la fel de mult. Faceţi excursiile împreună, dormiţi împreună, vă distraţi împreună, mergeţi la cumpărături împreună … faceţi absolut toate lucrurile împreună!

Săruturile iubitului vostru sunt absolut magnifice, iar atunci când vă atinge simţiţi că o întreagă lume se cutremură. De fiecare dată când vă întâlniţi cu el, vă apar fiori pe şina spinării. El v-a spus de atâtea ori “Te iubesc, draga mea!”, “Eşti viaţa şi clipa mea!”, “Fără tine, aş muri!”, “Eşti gândul meu de dragoste”… Şi de fiecare dată v-aţi simţit ca în al nouălea cer…

Până când…Iubitul vă lasă o scrisoare de despărţire….pe care o vedeţi ataşată în stânga acestui articol. Veţi fi absolut şocată în ceea ce vă scrie. Nu prea ştiţi ce scrie acolo? Să încerc că v-o traduc eu:

“Asusna…Nu mai pot fi cu tine. Cealaltă fată pe care am cunoscut-o doreşte să fiu cu ea. Tu n-o cunoşti… Ea se duce la Aldine Middle. Ea se află în clasa a 7-a, aşa cum ar fi trebuit să fiu şi eu, dar ea are 14 ani, aşa că ar fi trebuit să se afle în clasa a 8-a. Ea are un fund şi nişte balcoane… Ziua mea e pe 29 martie şi mi-a spus că dacă merg cu ea, mă lasă să i-o trag chiar de ziua mea. Plus că e-o bună bucăţică…aşa că vreau să fiu cu ea!”

Oare toţi băieţii sunt atât de ticăloşi?