“Dragă Asusna, am cunoscut o fată cu care vreau să mă culc!” Cea mai tare scrisoare de despărţire din lume

297

Să începem cu un mic exerciţiu de imaginaţie. Să presupunem că sunteţi fată, vă numiţi Asusna şi aveţi un iubit pe care-l iubiţi tare de tot. La fel şi el…pare că vă iubeşte la fel de mult. Faceţi excursiile împreună, dormiţi împreună, vă distraţi împreună, mergeţi la cumpărături împreună … faceţi absolut toate lucrurile împreună!

Săruturile iubitului vostru sunt absolut magnifice, iar atunci când vă atinge simţiţi că o întreagă lume se cutremură. De fiecare dată când vă întâlniţi cu el, vă apar fiori pe şina spinării. El v-a spus de atâtea ori “Te iubesc, draga mea!”, “Eşti viaţa şi clipa mea!”, “Fără tine, aş muri!”, “Eşti gândul meu de dragoste”… Şi de fiecare dată v-aţi simţit ca în al nouălea cer…

Până când…Iubitul vă lasă o scrisoare de despărţire….pe care o vedeţi ataşată în stânga acestui articol. Veţi fi absolut şocată în ceea ce vă scrie. Nu prea ştiţi ce scrie acolo? Să încerc că v-o traduc eu:

“Asusna…Nu mai pot fi cu tine. Cealaltă fată pe care am cunoscut-o doreşte să fiu cu ea. Tu n-o cunoşti… Ea se duce la Aldine Middle. Ea se află în clasa a 7-a, aşa cum ar fi trebuit să fiu şi eu, dar ea are 14 ani, aşa că ar fi trebuit să se afle în clasa a 8-a. Ea are un fund şi nişte balcoane… Ziua mea e pe 29 martie şi mi-a spus că dacă merg cu ea, mă lasă să i-o trag chiar de ziua mea. Plus că e-o bună bucăţică…aşa că vreau să fiu cu ea!”

Oare toţi băieţii sunt atât de ticăloşi?