Sunetele misterioase îi înnebunesc pe oameni! Sunete enigmatice în ceruri, în adâncul mărilor şi în Cosmos! Oare există vreo legătură între ele?


sunete misterioaseTimp de mai mulţi ani, sunete misterioase s-au tot auzit în cerurile noastre, din America, în Rusia, în Ucraina şi până în Australia (şi în mai multe alte țări – chiar şi în România). Unele dintre aceste sunete s-au dovedit a fi farse, în timp ce altele nu au nicio explicație logică. Vă invit, de exemplu, să recitiţi articolul acesta din 2013 – Panică în Bratislava! Sunete misterioase ca nişte “răgete de dragoni” s-au auzit noaptea în capitala Slovaciei. Catolicii spun c-ar fi vorba de demoni… În Slovacia, s-au auzit acum 3 ani nişte sunete fioroase asemănătoare dragonilor, sunete care proveneau din cer.

În plus, față de sunetele bizare din cer, se mai aud sunete care provin din adâncurile oceanului. În timp ce unele dintre aceste sunete pot fi explicate prin topirea gheții de la suprafață, sau constituie „notele muzicale” pe care le lasă unele mamifere subacvatice, altele nu au nicio explicație. Chiar acum câteva zile am scris un articol pe această temă: Sunete incredibile şi nelumeşti au fost înregistrate în Groapa Marianelor, cel mai adânc punct de pe Pământ!

Dar, acestea nu sunt singurele sunete, mai e vorba şi de frecvenţele de sunete din spaţiul cosmic. Potrivit celui mai recent studiu, despre care am scris acum două zile (Descoperire stupefiantă: cercetătorii au găsit semnale cosmice misterioase care se repetă, din afara galaxiei noastre, nemaiîntâlnite până în prezent!), cercetătorii au descoperit “explozii rapide de semnale radio” (Fast Radio Bursts / FRB), ce provin dintr-un singur punct, din afara galaxiei noastre.

Ştiu că sunetele misterioase din cer, din mările noastre şi din Cosmos ar trebui să aibă surse total diferite, fără absolut nicio legătură între ele. Dar, dacă totuşi există o legătură între toate aceste sunete, pe care noi nici măcar n-o putem bănui?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock