Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

„Observatorul” sau „Veghetorul”… o statuie misterioasă stă pe marginea unei stânci pe Marte! O civilizaţie demult apusă a creat-o?


supraveghetorulCred că mulţi dintre noi ne-am obişnuit deja cu imaginile spectaculoase de pe Marte, care par că prezintă anumite artefacte misterioase, ce sugerează că odată, pe minunata „planetă roşie” a locuit o civilizaţie demult apusă.

Eu nu înţeleg însă un lucru: dacă NASA are pe Marte roboţi spaţiali care fotografiază toată planeta, atunci când observă anumite lucruri interesante, de ce nu trimit încă o dată roboţii în acele puncte controversate, pentru a se lămuri despre ce e vorba? Sau o face deja şi nu ne spune nimic?

În acest articol vă voi vorbi despre încă o descoperire misterioasă pe Marte; astfel, robotul spaţial NASA Mars Curiosity a fotografiat ceea ce pare a fi o statuie străveche, ce prezintă o imagine a unui om, şi care stă pe marginea unei stânci. Fotografia originală NASA o puteţi găsi AICI.

E posibil să fie vorba de o statuie realizată de o străveche civilizaţie avansată? I-am putea spune „Veghetorul” sau „Observatorul”, pentru că pare să aibă o formă cât de cât umană, supraveghând imensa vale din faţa sa. Desigur, nu trebuie să excludem nici celebra pareidolie sau un joc ciudat al luminilor şi umbrelor.

Voi ce părere aveţi?

Supraveghetorul 2

Supraveghetorul 1


Lasă un comentariu