Oh, my God! Deasupra Iaşului a fost observat un nor incredibil, de tip „ciupercă atomică”! Formaţiune naturală sau cineva face experimente secrete?


nor ciuperca atomicaAm primit 3 emailuri şi mesaje de la cititorii din Iaşi care au observat şi fotografiat o formaţiune noroasă tare ciudată pe cerul Iaşului, care şi-a făcut apariţia ieri, 2 iulie 2016, seara, undeva între orele 7 şi 8.

Despre norii monstruoşi văzuţi deasupra României, am mai scris pe acest site (vedeţi, de exemplu, articolul meu pe această temă: În Bucureşti apar nori monstruoşi, nemaivăzuţi până acum! Pe Autostrada Soarelui se simt unde de şoc, iar în Iaşi se aud bubuituri! Ce se întâmplă!?). Dar, aceia erau nori de furtună; formaţiunea noroasă din acest articol are o altă formă ciudată, cea de „ciupercă atomică”. Nu sunt nori de ploaie sau de furtună.

Pe de altă parte, e ciudat că această formaţiune bizară de nori a fost observată din nou în Iaşi, după ce în luna trecută (iunie 2016), în judeţul Iaşi au fost auzite mai multe bubuituri misterioase (vedeţi, de exemplu, articolul Din nou s-a produs o bubuitură puternică în zona Iaşului, la o săptămână după prima bubuitură necunoscută! Ceva misterios, ce nu e de origine naturală, se întâmplă…. Dar mass-media oficială din România ignoră complet aceste evenimente!). Se întâmplă ceva în această zonă? Se fac experimente secrete? De către cine?

Interesant e faptul că formaţiunea de nori observată aduce a „ciupercă atomică”, norul care rezultă după o explozie nucleară. Au făcut ruşii în atmosfera Pământului vreun experiment cu o armă nucleară, în apropierea graniţei cu România?

nor ciuperca Iasi 1

nor ciuperca Iasi 2

nor ciuperca Iasi 3

Această formaţiune de nori trebuie să fi fost masivă şi formată la distanţă mare, nu una locală. De ce spun asta? Pentru că s-a observat şi din oraşul Negreşti (judeţul Vaslui), aflat la 50 de kilometri distanţă faţă de Iaşi. Priviţi imaginea de mai jos:

nor ciuperca Negresti

O, Dumnezeule, stau şi mă întreb: oare ce se întâmplă? Că formaţiune naturală nu pare a fi…


Lasă un comentariu