Din nou s-a produs o bubuitură puternică în zona Iaşului, la o săptămână după prima bubuitură necunoscută! Ceva misterios, ce nu e de origine naturală, se întâmplă…. Dar mass-media oficială din România ignoră complet aceste evenimente!

6.742 vizualizari

boom sonic IasiCeva misterios se întâmplă în zona Iaşului! Am vorbit cu mai bine de o săptămână în urmă, în acest articol (O bubuitură puternică şi misterioasă s-a produs deasupra Iaşului! Nu există nicio explicaţie… O fi un experiment cu o nouă armă sau o gaură de vierme creată de extratereştri!?) despre o bubuitură foarte puternică care s-a produs în zona judeţului Iaşi şi care s-a auzit pe o rază de cel puţin 80 de kilometri.

Ţinând cont de raza atât de mare, se pot exclude din start rachetele antigrindină sau tunetele aferente furtunilor. Ar mai exista şi varianta „boom-ului sonic” produc de vreun avion militar supersonic, dar eu, personal, m-aş îndoi de ea; un asemenea „boom sonic” se poate auzi, concomitent, pe o rază atât de mare şi este atât de puternic?

Bun… unii au mai spus că ar fi vorba de intrarea în atmosfera Pământului a unui meteorit, dar trebuie să excludem din start această versiune, din moment ce boom-ul a mai fost auzit şi ieri, 9 iunie 2016, tot în zona Iaşului! Un meteorit nu pătrunde pe Terra în acelaşi loc, la o săptămână distanţă!

Da, bubuitura puternică a fost auzită din nou ieri, 9 iunie, la Iaşi. Mi-au spus acest lucru mai mulţi cititori, dar şi rude şi prieteni care locuiesc în Iaşi. Nu e nicio urmă de îndoială că bubuitura nu a fost auzită; acelaşi zgomot foarte puternic, care nu asemenea nimic cu sunetul unui tunet. Unii mi-au spus chiar că au auzit mai multe „boom”-uri asemănătoare.

Se vorbeşte foarte puţin despre aceste zgomote în mass-media oficială din România; pe la televiziuni nu se spune nimic. E clar că se doreşte a se ignora fenomenul, dar eu cred că e unul îngrijorător. E clar că se petrece ceva, care nu e de origine naturală.

În articolul de acum o săptămână, avansam două ipoteze: o gaură de vierme sau se fac testări cu o nouă armă secretă. Acum, mă îndoiesc de ambele ipoteze:
– dacă ar fi o gaură de vierme, de ce ea e activată în aceeaşi zonă?
– dacă s-ar face experimente cu o armă secretă, de ce acestea se realizează în aceeaşi zonă, pentru a atrage atenţia?

Odată ce am noi informaţii, voi reveni cu ele pe site.