Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Descoperire şocantă! Oraşul scufundat Heracleion ar putea fi locul de baştină al giganţilor Nephilim din Biblie!

100

nephilim statuetaDeşi ştirea e puţin mai veche (din aprilie 2013), doresc să o comentez şi să-i adaug alte elemente interesante. Pe 29 aprilie 2013, Huffington Post arăta descoperirea unui oraş egiptean pierdut, aflat în adâncurile mării, şi purtând numele grecesc de Heracleion. Un oraş considerat a fi odată un mit, înghiţit de apele Mării Mediterane, a fost dezvăluit de către arheologi. Eu cred (şi aceasta este părerea mea) că Heracleion ar putea fi încă un oraş Nephilim (adică, acele fiinţe gigantice de care Biblia vorbeşte în Geneză). Vechii egipteni erau cunoscuţi pentru construcţia de structuri uriaşe, ca piramidele, şi de aceea, pentru ridicarea lor, ei aveau nevoie fie de o tehnologie superioară, fie de ajutorul giganţilor. Aşa cum se poate vedea clar din fotografia de la începutul articolului, statuile imense descoperite au capul alungit, asemenea capetelor Nephilim. Au fost descoperite mai multe statui (cu înălţimea de 5 metri), 64 de nave, 700 de ancore, nenumărate monezi de aur şi mici artefacte.

Dar, cel mai interesant lucru îl reprezintă faptul că Flinders Petrie (1853-1942), un mare egiptolog şi părintele modern al arheologiei, susținea în ultimul său raport că a găsit o nouă rasă gigantică în Egipt:

“O nouă rasă a fost descoperită, ce nu se aseamănă cu ceea ce produc egiptenii; ceramica lor, statuetele lor, bijuteriile lor, modul lor de înmormântare sunt total diferite faţă de ceea ce există în Egipt. Avem de-a face cu ceva cu totul diferit faţă de orice civilizație egipteană cunoscută, iar acest lucru este sigur. Că nu este ceva local e dat de faptul că toate artefactele ciudate se regăsesc pe parcursul a mai multor sute de kilometri, de la Abydos la Gebelen.

Rasa aceasta era foarte înaltă și puternică, având trăsături ferme: un nas încovoiat, o bărbie lungă și păr ondulat brunet, iar acestea sunt prezentate în sculpturile și în rămăşiţele corporale existente. Ei par apropiaţi de rasele libiene și de amoriți. Trupurile lor nu erau mumificate ca la egipteni”.

Ar putea reprezenta această rasă de care vorbea eminentul arheolog Petrie, rasa giganţilor Nephilim din Biblie? S-a descoperit oare la Heracleion oraşul acestor giganţi?

Orgoni Crystal