În Bucureşti apar nori monstruoşi, nemaivăzuţi până acum! Pe Autostrada Soarelui se simt unde de şoc, iar în Iaşi se aud bubuituri! Ce se întâmplă!?

19.928 vizualizari

nori Bucuresti 1Lucruri ce par bizare, aparent fără legături între ele, se petrec pe teritoriul României în ultima vreme. Există cu adevărat aceste conexiuni, sau totul e doar în mintea şi în imaginaţia mea? Vă las pe voi să judecaţi singuri materialele de mai jos…

1) Am primit un email de la un cititor (îi mulţumesc mult pe această cale), care mi-a spus următoarele:

„Pe data de 08:06:2016 conduceam pe Autostrada Soarelui, dinspre Constanţa spre Bucureşti, iar la km 57, o undă de şoc a lovit în usa maşinii pe care o conduceam. Mi-am dat seama imediat că este o undă de şoc; masina a fost intactă, dar bubuitura a fost destul de zdravană, deşi foarte scurtă. Totul s-a întâmplat în timp ce rulam cu aproximativ 100 km/h, orele 20:00”.

Undă de şoc? Bubuitură? Nu-i aşa că v-aduce aminte de bubuiturile care s-au auzit la Iaşi în ultimele 2 săptămâni şi despre care am vorbit în 2 articole pe site? Revedeţi, de exemplu, acest articol: Din nou s-a produs o bubuitură puternică în zona Iaşului, la o săptămână după prima bubuitură necunoscută! Ceva misterios, ce nu e de origine naturală, se întâmplă…. Dar mass-media oficială din România ignoră complet aceste evenimente!

Ce sunt aceste bubuituri şi de ce apar ele din ce în ce mai des în România? În plus, pe cerul nostru se ivesc tot felul de formaţiuni noroase bizare, cu forme agresive, uluitoare, de neîntâlnit până acum. Priviţi, de exemplu, poza excepţională de mai jos, a fotografului Cristian Bulugea (de pe pagina sa de Facebook), care a surprins în Bucureşti (în seara zilei de 12 iunie 2016) norii aceştia incredibili, ce nu cred că sunt formaţiuni naturale, ci mai degrabă par a avea o origine artificială!

nori Bucuresti