Un distrugător praf verde a pus stăpânire într-o casă din America! Proprietarii au înnebunit când acest parazit straniu şi virulent i-a alungat…


Undeva în statul Carolina de Nord (SUA), se găseşte ferma familiei Norman, care a devenit celebră în timpul verii anului 1961, aflându-se zile în şir pe primele pagini ale ziarelor, din cauza unui parazit straniu şi virulent ce le invadase casa.

Norman cumpărase o bucată de linoleum de la un vecin care îşi vindea toate bunurile, deoarece intenţiona să părăsească regiunea. După ce au spălat bine linoleumul, l-au pus în două dintre camerele casei lor.

La puţin timp după aceea, doamna Norman a început să sufere de senzaţii acute de sufocare şi simptome alergice; apoi a căzut bolnav domnul Norman, suferind de o stare generală de rău, fără motiv. Au observat amândoi că simptomele li se agravau dacă stăteau mai mult timp în cele două camere în care aşezaseră linoleumul. Ridicând un colţ al acestuia, pe podea a rămas o crustă groasă de praf fin verzui. Domnul Norman s-a hotărât să arunce noua achiziţie, asa că a strâns linoleumul si l-a dus într-o magazie. Apoi au spălat cu detergent podelele şi le-au lăcuit din nou, în speranţa că vor îndepărta astfel sporii acelui mucegai straniu.

Dar totul a fost în van. Două zile mai târziu, praful gri-verziu a apărut pe toate obiectele de lemn şi chiar pe veşminte. Într-o singură zi, un covor de lână s-a transformat într-o masă de praf verde care s-a destrămat la prima atingere. De la o zi la alta, pereţii casei au început să-şi schimbe culoarea, deoarece mucegaiul se răspândea cu toată viteza. Contactul acestui praf verde cu pielea provoca o intensă senzaţie de arsură şi disconfort, precum şi accese intense de tuse care durau ore în şir.

Familia Norman, exasperată, a recurs la toate produsele amoniacale şi la detergenţii existenţi în comerţ pentru rezolvarea acestei veritabile torturi, căci toată casa ameninţa să se transforme într-o grămadă de mucegai. Putregaiul rezista şi la aerat proaspăt si la lumina soarelui, întinzându-se cu tenacitate pretutindeni, distrugând tablourile de pe pereţi şi pătrunzând chiar şi între paginile cărţilor din bibliotecă.

Familia Norman s-a văzut nevoită să-şi mute lucrurile dintr-o cameră într-alta, pe măsură ce mucegaiul ucigaş înainta nestingherit prin casă, astfel încât au ajuns la un moment să-şi scoată lucrurile pe terasă, în faţa verandei, şi apoi, în curte, pe pământ. Singura substanţă care a putut distruge straniul mucegai a fost un tip de fenol, dar acesta nu a constituit o soluţie, deoarece fenolul distrugea, de asemenea, şi obiectele, într-o măsură mai mare decât putregaiul însuşi.

În final, familia Norman şi-a lichidat toate afacerile din zonă şi şi-a părăsit locuinţa invadată de ciudatul şi distrugătorul praf verzui care a sfidat orice tentativă de a-l anihila…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO