De câţiva ani, „Calea Z” mă ajută să am vise lucide, intense, incredibile! Păşesc conştient în alte lumi! Şi nu am nici coşmaruri!


vis lucidVreţi să aveţi vise lucide, realiste şi incredibil de plăcute? Cică există nişte pastile pentru a obţine acest lucru, medicamente care se numesc Calea Zacatechichi, sau mai, pe scurt, Calea Z. Am citit un review pe site-ul World of Lucid Dreaming.com, despre „Calea Z”, care ar constitui o soluţie incredibilă. Mie nu-mi place, întrucât sună într-un fel a drog; în acest articol, eu doar vă informez, nu vă îndemn să cumpăraţi Calea Z şi nici s-o consumaţi. Dacă o faceţi, e pe riscul vostru… să n-aud că vine cineva să-mi ceară socoteală. A informa nu e o crimă…

Citez din review (folosind persoana 1 singular, aşa cum scrie autorul review-ului), dar să ştiţi că NU EU AM EXPERIMENTAT AŞA CEVA! 

Din punct de vedere istoric, iarba a fost folosită de mii de ani de şamanii mexicani pentru a creşte conştientizarea în vise, pentru a promova luciditatea şi pentru a exploara subconştientul (…) Am luat Calea Z în mod sporadic, de câţiva ani, astfel încât am reuşit să împing graniţele lumii viselor; acum sunt bucuros să prezint ce efecte minunate am obţinut.

Am experimentat pentru prima oară Calea Zacatechichi în anul 2009. A fost fascinant; mi-a produs câteva vise intense şi pline de înţeles, încât, după ce m-am trezit, am spus UAU! Nu am mai avut asemenea vise înainte!

Faţă de alte ierburi, Calea Z poate fi folosită cu succes la început, pentru că efectul asupra trezirii conştiinţei este unul minim şi vă intensifică visele, pe care vi le veţi aminti după trezire. Calea Z nu e neapărat remarcabilă pentru că vă ajută să deveniţi lucid în timpul somnului, ci pentru că vă facilitează să faceţi o incredibilă călătorie în lumea viselor.

După ce-a consumat Calea Z, nu am mai avut niciodată coşmaruri sau experienţe negative cu visele. Iau Calea Z sub formă de capsule, la 4 sau 6 ore după ce-am adormit. Acesta este timpul ideal, întrucât somnul REM se extinde până dimineaţa devreme, aşa că puteţi folosi la maximum ciclurile de somn.

Unele din visele mele cu Calea Z s-au desfăşurat departe de această lume, într-un alt univers, cu planete „extraterestre” şi oraşe futuristice. Visul meu favorit este acela când am visat că eram o altă persoană într-o civilizaţie extraterestră avansată. Încă îmi amintesc cum mă simţeam trăind într-o asemenea lume a viitorului (…) Doar gândindu-mă la acel vis, acum îmi doresc să scriu un roman, să pictez ceva, să scriu un program pe calculator, să fac orice pentru a reintra în acea lume incredibilă.

Iar când visez lucid, cu ajutorul lui Calea Z, visul acela, deşi nu poate dura mai mult de 30 de minute sau 60 de minute, mă simt de parcă ar dura o perioadă mare de timp, ceva de genul 200 de ani!

P.S. Îmi dau seama că acest review este doar o reclamă, însă ideea mi se pare foarte interesantă. Noi, oamenii, ne petrecem circa 1/3 din viaţă dormind şi visând. Nu ar fi mai plăcut ca în 1/3 din viaţă să nu ma avem niciodată coşmaruri şi să trăim nişte vise intense şi lucide, să simţim o experienţă incredibilă? Aş fi de acord, dar nu cu ajutorul unor pastile. Poate cu ajutorul unei meditaţii, a unei tehnici speciale sau a unei alimentaţii mai deosebite…


Lasă un comentariu