EXCLUSIV! A existat un „război cosmic” între Imperiul Rama şi Atlantida în urmă cu 12.000 de ani… aşa ne spun străvechile texte hinduse


Unele dintre cele mai vechi texte din lume, cele ce provin din India – Mahabharata şi Ramayana – ne vorbesc despre nişte farfurii zburătoare extrem de avansate ce au fost construite de civilizaţii tehnologice necunoscute oamenilor. Aceste farfurii zburătoare sunt cunoscute sub numele de „Vimana” şi aveau diverse forme şi mărimi, ca de exemplu „Ahnihotravimana” cu două motoare, „elefant-vimana” cu mai multe motoare.

Din păcate, Vimanele, la fel ca cele mai multe descoperiri științifice, au fost folosite în scopuri de război. Tot aceleaşi texte vechi indiene vorbesc şi de o altă civilizaţie avansată pe Pământ („Asvini”, probabil că sunt atlanţii) care şi-au folosit şi ei mașinile de zbor – Vailixi – în încercarea de a subjuga lumea.

Se pare că atlanţii erau aparent mai avansaţi din punct de vedere tehnologic decât vechii indieni și, cu siguranță, aveau un temperament mai războinic. Deși nu se cunosc texte vechi despre Vailixi-ul atlanţilor, unele informații din surse esoterice, „oculte”, descriu mașinile lor de zbor. Similar, dacă nu identice cu Vimanele, Vailixi erau în general în formă de țigară și aveau capacitatea de a fi manevrate sub apă, precum și în atmosferă sau chiar în spațiul cosmic.

Potrivit lui Eklal Kueshana, autor al cărţii „Ultima frontieră”, putem afla următoarele:

„Vailixi a fost dezvoltat pentru prima oară în Atlantida acum 20.000 de ani, iar cele mai obișnuite aveau o formă de farfurie zburătoare, cu trei motoare situate pe partea inferioară ce dezvoltau 80.000 de cai-putere şi care foloseau un dispozitiv mecanic de antigravitaţie. Ramayana, Mahabharata și alte texte vorbesc despre războiul care a avut loc cu aproximativ 10.000 sau 12.000 mii de ani în urmă între Atlantida și Imperiul Rama, folosindu-se arme de distrugere în masă”.

Se pare că, tot pe baza aceloraşi surse „ezoterice”, ar fi existat o bătălie între Vimana şi Vailix chiar pe Lună! Multe enigme mai ascunde istoria străveche a omenirii…


Lasă un comentariu