Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

De necrezut! Mai mulţi soldaţi americani s-au fotografiat alături de un Pteranodon, o pasăre-dinozaur enormă, care trebuia să fi dispărut în urmă cu 65 de milioane de ani în urmă!

  •  
  •  
  •  
  •  

pasare dinozaur 1864Pteranodon este un gen de pterozauri, care au fost unele dintre cele mai mari reptile zburătoare care au existat vreodată. Făcând parte din dinozauri, Pteranodon a dispărut aşadar în urmă cu peste 65 de milioane de ani. Pteranodon-ul avea o anvergură a aripilor de peste 6 metri, existând în America de Nord, în special în statele Kansas, Alabama, Nebraska, Wyoming, si Dakota de Sud.

Chiar dacă de 65 de milioane de ani n-ar trebui să mai existe aceşti dinozauri zburători, totuşi, de peste 200 de ani, oamenii din aceste zone ale Statelor Unite au raportat existenţa unor păsări enorme. Observarea acestor păsări este atât de răspândită încât creaturilor li s-a dat numele deThunderbirds” („păsările tunetului”), denumire preluată din mitologia amerindiană. În multe cazuri, rapoartele privind păsările Thunderbird arată prezenţa unor amprente mari de picioare.

Probabil raportul cel mai controversat a apărut pe 25 iulie 1977, când un grup de trei copii din Lawndale, Illinois (SUA) a susţinut că a observat două păsări uriașe care i-au urmărit, iar unul dintre copii, un băiat de 10 ani, pe nume Marlon Lowe, a fost luat de o pasăre-dinozaur, care l-a ridicat cu ghearele ei puternice la aproximativ doi metri de la sol, l-a cărat o oarecare distanță, iar apoi l-a eliberat.

În 1950, o fotografie neobișnuită a fost publicată într-o carte de mistere incredibile. Imaginea prezintă mai mulţi soldaţi americani din timpul Războiul Civil (1864), stând în picioare deasupra unei enorme carcase de pasăre. Aceasta se aseamănă foarte mult cu un Pteranodon. Potrivit poveştii asociate fotografiei, pasărea a fost doborâtă de către soldați în timpul războiului civil american în 1864, în apropiere de orașul Vicksburg. Publicaţia se referă la creatură ca fiind o pasăre sau un monstru necunoscut.

A fost oare fotografia falsificată sau este una reală? Dacă e adevărată, atunci ar trebui rescrisă toată istoria dinozaurilor… Eu am spus de mai multe ori pe acest site că dinozaurii au existat până în urmă cu doar câteva mii de ani, fiind contemporani cu oamenii (vezi articolul meu din decembrie 2010, Dinozaurii au trăit împreună cu oamenii, şi nu în urmă cu sute de milioane de ani). De asemenea, nu este exclus ca unii dinozauri să mai trăiască chiar şi în zilele noastre, ascunşi în diferite părţi ale lumii, aşa cum au fost o mulţime de relatări în acest sens.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu