Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

De ce avem impresia că timpul trece mai repede? Se va opri vreodată Pământul din rotaţie?

172

blankDin ce în ce mai mulţi oameni se plâng de faptul că timpul se scurge mai repede. Auzim oameni spunând “Pare că nu mai am deloc timp să fac tot ce-mi doresc” sau “Ce s-a dus timpul”. Anii zbor cu siguranţă mai repede ca niciodată şi există şi un motiv ştiinţific pentru care timpul trece mai repede. Există, de asemenea, şi un număr de alte motive pentru care noi ne schimbăm atât de repede, iar acest fapt e legat de accelerarea timpului. Fiinţele umane devin din ce în ce mai conştiente, iar oamenii sunt mai atraşi din ce în ce mai mult spre spiritualitate cum nu s-a mai întâmplat niciodată înainte. Ce se întâmplă, de fapt?

Oamenii de ştiinţă au descoperit în urmă cu ceva timp că Pământul generează un puls. Acest puls sau frecvenţă, ce este asemenea unei bătăi de inimă, a fost stabilit ca fiind de 7,8 cicluri pe secundă timp de mii de ani. Totuşi, în jurul anilor 1980, “inima Pământului” a început să bată mai repede, până la aproximativ 12 cicluri pe secundă. Lucrul cel mai incredibil, în care unii oameni de ştiinţă cred, e faptul că Pământul se va opri în a se mai roti, atunci când pulsul va atinge 13 cicluri pe secundă. Dacă Pământul s-ar opri în a se mai roti pe axa sa, el ar rămâne nemişcat timp de 3 zile, şi apoi s-ar învârti în cealaltă direcţie. Acest lucru ar cauza o inversare a câmpului magnetic în jurul Pământului, dar, ceea ce s-ar întâmpla după acest eveniment e destul de neclar.

Se pare că datorită creşterii frecvenţei Pământului noi avem senzaţia că timpul se accelerează. Odată noi percepeam ziua ca având 24 de ore, dar în prezent, noi o percepem ca având 16 ore. Ceasurile noastre încă se mişcă în secunde, minute şi ore şi încă arată ziua ca fiind de 24 de ore, dar datorită pulsurilor mai rapide ale Pământului, noi percepem ziua ca fiind de doar 16 ore.

Voi nu percepeţi că timpul se scurge mai repede?

Orgoni Crystal