Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un autor american crede că sfârşitul lumii şi venirea lui Iisus pe Pământ va avea loc în anul…2020!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankVincent Carthane este un autor care a scris o carte intitulată „Aimed at America: Bible codes that shoot down deceivers”, adică „Ţintind spre America: codurile biblice care îi demască pe escroci”. Ei bine, el crede că sfârşitul lumii acesteia ar veni în anul 2020, iar aceasta ar avea legătură cu America. Iată câteva din ideile lui Vincent:

* America a început odată cu colonia Jamestown VA, numită astfel după regele englez James. Acesta a devenit rege în anul 1603. Iar în Evanghelia lui Matei 16:03, se face referinţă la apocalipsă: „Astăzi va fi furtună, pentru că cerul este roşu-posomorât. Făţarnicilor, faţa cerului ştiţi s-o judecaţi, dar semnele vremilor nu puteţi!”

* O stea cu 5 colţuri – simbolul satanismului – se potriveşte cu designul Pentagonului, cartierul general al armatei americane. Spaţiul central definit de o pentagramă defineşte forma unui pentagon.

* Crucea, simbolul creştin, are forma literei T, cea de a 20-a literă a alfabetului. Unii preoţi creştini poartă simbolul dublei cruci, ce poate fi astfel interpretat ca 2020, anul apocalipsei.

* În Noul Testament, Ioan 20:20, discipolii îl văd pe Iisus: „Şi zicând acestea, le-a arătat mâinile şi coasta Sa. Deci s-au bucurat ucenicii, văzând pe Domnul.” Oare şi în 2020, oamenii îl vor vedea pe Iisus?

* Pelerinajele (sau instalarea coloniei Plymouth în Massachusetts, SUA) au avut loc în anul 1620. Din 1620 până în 2020 sunt 400 de ani. Biblia se referă adesea la o profeţie de 400 de ani neîmplinită.

Toate aceste „argumente”, ca şi multe altele, le puteţi găsi în cartea domnului Vincent ce o puteţi cumpăra de pe Amazon.com. Asta dacă n-aveţi ce face cu banii…pentru că argumentele de mai sus despre sfârşitul lumii sunt atât de stupide, încât nu mai are rost să mai comentez…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu