Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

„Fiii pierduţi” ai geneticienilor Anunnaki? Nişte localnici din Melanezia dețin gene aparținând unei specii necunoscute de hominizi!


Oamenii de știință au descoperit recent că localnicii din Melanezia dețin gene aparținând unei specii necunoscute de hominizi. Acest lucru ar dovedi că strămoșii noștri au fost Anunnaki? Melanezia este o regiune în Oceanul Pacific care se întinde din partea vestică a Pacificului de Est până la marea Arafura din nordul și nord-estul Australiei.

Pe 20 octombrie 2019, Societatea Americană de Genetică Umană și-a ținut reuniunea anuală, iar concluziile la care a ajuns pot fi descrise ca fiind uimitoare. Datele pe care le-au colectat arată că oamenii din Melanezia ar putea purta câteva gene ciudate în ADN-ul lor. Geneticienii cred că ADN-ul misterios aparține unei specii umanoide necunoscute anterior.

Potrivit lui Ryan Bohlender, unul dintre cercetătorii implicați în studiu, acea specie nu este nici omul din Neanderthal sau Denisovan, ci ceva total diferit.

Denisovanii reprezintă o specie dispărută aparținând genului hominid. Au fost numiți aşa după descoperirea făcută în peștera Denisova din Siberia, unde a fost găsit primul fragment de os care a aparținut acestei specii. Nu se știe prea multe despre acest „văr” enigmatic al nostru. Dar nici despre oamenii din Melanezia nu se știu prea multe… deocamdată.

„Istoria umană este mult mai complicată decât am crezut”, a spus Bohlender. O, da, aşa este! Dar, bucată cu bucată, trecutul complex al umanității este scos la iveală. Și descoperirile de genul acesta par să indice într-o singură direcție: noi am putea să nu fim ceea ce credem acum că suntem.

Iată un citat dintr-un studiu de specialitate din domeniu: „Cu cele mai recente date disponibile, estimăm data separării arhaice-moderne la aproximativ 440.000 ± 300 de ani în urmă, pentru toate populațiile umane moderne.” Vă sună ceva cunoscut? Dacă nu, să vă readuc încă o dată aminte de ipoteza Anunnaki. Conform cărţii „Cea de-a douăsprezecea planetă”, a scriitorului Zecharia Sitchin, extratereştrii Anunnaki locuiau pe planeta Nibiru. După ce au avut parte de o problemă gravă cu atmosfera planetei lor, ei au pornit într-o căutare prin sistemul solar pentru a găsi aur, un metal special care le putea vindeca planeta.

Când Nibiru s-a apropiat de orbita Pământului, cu aproximativ 432.000 de ani înainte de Hristos, Anunnaki au folosit nave spațiale pentru a ajunge pe Pământ. După ce au ajuns aici, pe Terra, extratereştrii şi-au stabilit bazele în Mesopotamia antică. Se crede că atunci a avut loc creaţia umanității – în laboratoarele geneticienilor Anunnaki. Și acest studiu genetic recent confirmă cel puţin o mică parte din această ipoteză.

Într-o cercetare recentă, un alt grup de oameni de știință a ajuns la o concluzie similară. Conduși de geneticianul Eske Willerslev de la Muzeul de Istorie Naturală din Danemarca, oamenii de știință au examinat probele de ADN prelevate de la 83 de aborigeni australieni. De asemenea, ei au testat 25 de participanți din populațiile native din zona înaltă din Papua Noua Guinee. Spre surprinderea lor, cercetătorii au descoperit un ADN exotic, similar cu cel al oamenilor Denisovani. Rețineți, cercetătorii au spus „doar similar cu Denisovanii”, dar, de fapt, grupul care și-a cedat genele urmaşilor lor este complet necunoscut. „Cine este acest grup, nu știm”, a spus Willerslev. Dar, ar putea fi Anunnaki?